Förmiddag

Vad denna dag har susat förbi. Imorse åkte Milton och jag till Lasarettet i Trelleborg för att undersöka hans skelning. Miltis gick ut stenhårt och körde verkligen rejset och visade sköterskorna allt han kunde. Lekrummet var himmelriket och han hade hur roligt som helst. Han fick droppar i ögonen innan besöket inne hos läkaren och fick vila en halvtimme i vagnen. Då tog orken slut.. 
 
När vi väl kom in till den sista provtagningen just innan doktorsbesöket så ville Miltis absolut inte alls längre. Han hade nästan somnat i vagnen och titta in i en maskin var det absolut sista han ville. Vi fick skippa maskinen och gå rakt in till doktorn istället. Men inte gick det bättre där. Orken var tokslut och Miltis protesterade högljutt att detta var ICKE något han ville. Han gjorde till och med ett flyktförsök när doktorn för en kort stund lämnade rummet. Milton sprang bort till dörren, stannade, vände sig om mot mig och tittade uppfordrande precis som att han ville säga Mamma KOM!!! Han har gått!!!!! Kusten är klar!!!!
 
Så... doktorn konstaterade efter en god stund att det såg bra ut men att vi fick komma tillbaka om ett halvår igen och undersöka en gång till.. och hoppas på att Miltis ville vara med lite mer då.. 
Blir ju lite dumt att komma vid klockan tio när allt tar över två timmar. Det är precis vid lunch och vid sovtiden.. 
Hoppas på bättre tur nästa gång och som sagt allt såg bra ut ändå idag. 

Klara i tid!!

(null)

Mycket väntan..

(null)

Trött liten på väg hem..

(null)

0 kommentarer