MVC

Dagens koll hos mödravården. Allt bra med bebis i magen med bra hjärtljud, allt bra med mig, bra blodtryck, bra tillväxt på magen (ÖVER normalkurvan är livmodern.. icke vanligt för pygme-jag) och lagom viktuppgång för mig ändå trots stora magen och bra järnvärde och allt annat joxx de mäter!  

Wohoo vad vi växer!!

Jisses.. vaknade imorse och såg ut som

Dolly Parton helt genomsvettig och fullt med nya ofantligt kliande prickar på varenda millimeter av min kropp. Måste ha haft en riktigt hormon-rush inatt för det kliade och svetten rann av mig. Som tur är har det lagt sig nästan helt till ikväll (tog medicin) och jag kämpar som ett djur för att inte klia när det flammar upp! Lille älskade ungen måste ju växa som en tok just nu för jag växer på bredden så det nästan syns. 

Så nyfiken på vem han är.. se hans ögon.. blir blank i ögonen av att tänka på det..

Namn har börjat landa in och det är nog faktiskt nästan klart. Dessutom är vi ganska överens jag och M.. 

Jobbet har lugnat sig något efter allt jag skrivit och jag mår därför bättre igen. Nu börjar jag mer tänka på att jag kanske inte hinner skriva så många fler utredningar klara. Det triggar ju mig något galet fast på ett positivt sätt. Jag är KNÄPP! 
Igår när jag kom hem var allt så städat att jag blev tvungen att ställa mig och baka två olika sorters bröd och fixa frukost till hela min arbetsgrupp på 16 pers.. 
Hmm.. ibland skrattar jag åt mig själv! 

Mer varma, empatiska och omtänksamma barn får man leta efter. Underbara!! Är SÅ stolt 😍

Lördagsmys

Med Fästisarna och Persson ❤

Hemmajobb

Har haft ganska tufft på jobbet sista 2v fått sammandragningar av stress och mått ganska dåligt. Har varit tufft att få till att hinna äta lunch. Hoppas snart att det lugnar sig. Igår fick jag jobba hemifrån för att hinna med vilket var skönt. Det blev jobb 7.30-16.30, 10 sidor text och lättnad i själen. Barnen var.. FANTASTISKA. Jag var orolig för att det inte skulle fungera att ha dem hemma på eftermiddagen men pratade med den och berättade förutsättningarna. Ville de vara hemma så skulle de veta att mamma behövde koncentrera sig och att jag inte hann direkt hjälpa eller leka med dem mer ån absolut det nödvändiga såklart. Ja och de lyssnade så noga. Vincent lekte med sina ninja turtles som ljudlöst hoppade på väggarna runt omkring mig. Så fort han gjorde ett knyst till för högt ljud kom Felicia ut och sa. "Vincent nu måste du tänka på att mamma behöver koncentrera sig!" Så bra gick det och ev blir det ytterligare 1,5 hemmajobb nästa vecka vilket känns bra och avlastande. 

Pannkakstårta med ostmackor

Någon borde anmäla mig till PK-nämnden som olämplig mor.. speciellt i denna sockerfientliga tidsepok.. 

Och som om det inte vore nog har även hemmet tillverkat Ninja Turtles-semlor!

RSS 2.0