Sååå söt

Tjejdag med moster Linn ❤

Skriv inläggstext 

Martins bilder ❤

De måste ju också få komma med!

Lost in Köpenhamn

På utflykt i Köpenhamn! 

Underbaraste & roligaste dagen i Oslo ❤

Som vi har upplevt! Nu tillbaka i hytten undrar vi om det är en dag eller en vecka vi varit här.. så fulla med upplevelser! 

Rådhuset, genom hela staden, Holmenkollen, Polarmuseet med Fram, Kon-Tikimuseet.. 

Mot Oslo!

Ensamma utan finaste familjen Persson som ligger hemma sjuka 😢 

Vi går försöka roa oss ändå! Inatt blir det styv kuling..... 😳


Resten av dagen

Blev det mys med Vincent och upphämtning av flickorna efter skolan klockan 13. En sväng på biblioteket snabbt innan vi tog en mysfika hemma. Flickorna var så sugna på snön och tog fram snöskyfflarna och gick loss på snön efter maten. Vincent vilade men var ändå med och åt lite smet när vi bakade makarons jag och flickorna. 
Framåt eftermiddagen kom han faktiskt upp på fötterna rejält och fick en riktig topp när han fick vara med flickorna och spela Wii. Men sen var det slut på orken hos alla.. Alva blev upphämtad och de andra sjönk ner i puffarna.. 
framför... LENNART NILLSON DOKUMENTÄR!! Om bakterier...?!
Felicia har verkligen smittat av sig med sitt nya intresse!!


En liten pojke ❤

Idag var en sådan där känslosam dag som vi aldrigaldrig kommer att glömma. Vincent var påskjuten igårkväll med M mellan 17-01 och vi sov i princip tja mycket begränsat inatt. Hela natten drömde jag om att någon gav mig lappar som det stod pojke på. När jag väl vaknade halv sju var jag alldeles yr, svettig och förvirrad. Visste knappt vad som var sant, var jag gravid, var det en pojke.. som jag hela tiden tänkt sedan dag 1 i princip. 
Vincent fick ju följa med. Felicia lämnades hos sin fina kompis vars mamma bjöd hem henne eftersom Felicia berättat att hon skulle få gå till fritids så okristligt tidigt på onsdag eftersom det var ultraljud i Malmö. Jag tror mest att hon ville berätta att det var ultraljud.. 
Framme på kliniken blev vi upplysta om att det rådde barnförbud. Som om vi inte visste det.. 
Vi förklarade situationen med att Vincent inte velat gå på föris dagen innan och att vi varit på akuten hela kvällen/natten eftersom vi misstänkte att han åter drabbats av Hen och Schönleins purpura vilket han drabbats av förut. Tanten förbarmade sig över V och erbjöd honom plats utanför rummet på en stol varvid Vincents underläpp darrade betänkligt. Tanten fixade inte detta utan utbrast nej jag kan inte göra såhär mot honom. (Han var ju ganska trött..) och bjöd in honom i rummet. Vincent packade upp sin lilla minionväska som jag packat igårkväll med pennor, klistermärken, målarbok och tuschpennor och satte sig väl tillrätta. 
Allt såg bra ut och när hon visade den lilla saken som gör pojkar till just pojkar kunde till och med jag utan svårighet se att det var en pojke! 
Allt såg fint ut och helt vackert och underbart. Vincent tjuvkikade i sin hörna och fick som avslutning sitta i pappas knä och titta hur hans lillebror rörde sig i sin mammas mage. Nu trillar mina tårar för om ni tycker att det låter vackert så var det just vad det var. Martin och jag konstaterade att så blir vårt liv en underbar dotter och två söner. Det var så stort.. det var vårt liv och vi kunde nog se framtiden swisha inför vår inre syn båda två i det ögonblicket. 
Vi har nu inte två barn utan tre, en dotter och två söner. Från detta ögonblicket är det så det är. 
Är inte livet helt fantastiskt..

Första cupen!

Första cupen och jag var SÅ enormt stolt över att vara Felicias mamma!

Lördag

Mysig fest hos farfar med glada barn och vuxna ❤ frågan är.. varför glömde jag ta kort?! Snackar för mycket.. det blevpå Vincent och en pustbild på mig när alla till sist satt i bilen 😂 undrar hur man ser ut om  ett halvår. Svetten kommer att rinna *skratt* hittade en bild på mig själv för exakt idag 6 år sedan. Då var det en "Harry" i magen 😍

På onsdag kl. 8 vet vi vem det är nu. Bara tanken gör mig helt rörd och tårögd 💕

😜

Förfest innan discot!

Jag var frisör och nagelartist!

Börjar bli verkligt för barnen..

Felicia luskade själv fram dokumentären om fotografen Lennart Nilsson som hon såg med största koncentration. Vincent ville inte vara sämre och kom in och tittade han också. Eftersom Felicia ofta brukar lägga handen på magen och känna gjorde han också det vid avsnittet i filmen som berör befruktelseögonblicket. Vincent tittar då storögt på mig och utbrister. Mamma mamma jag kan känna det de visar på filmen, spermierna 😂


Morgonen efter bäddade Felicia sin säng och hämtade mig.. titta mamma det är precis så vi skall ligga i sommar ❤❤

Bästa vänner & museet

Världens härligaste dag med avslutning i västra hamnen. En familj kraschade på soffan på kvällen lyckliga men trötta! 

Sista dagen..

Längtar tillbaka..


RSS 2.0