Kärleksklump

Ibland kan jag få en klump i halsen. En stor rackare såhär på kvällskvisten. Anledningen? Att barnen är så fina att jag kan explodera och alla fina stunder vi haft under de lediga dagarna som gått knackar på hjärtat. Kärleken gör liksom lite ont och det knyter sig i halsen och magen av tanken på att jag ska vara från dem ett par dagar. Samtidigt vet jag ju att det är så nyttigt. Att vara från varandra gör ju bara att man längtar ännu mer att få bara vara tillsammans. 
Imorgon blir det släktkalas för familjen och jobb för mig. Dessutom ska jag passa på att för andra kvällen i veckan gå ut och äta med en vän. Det är lyx det! 
Helgen blir annars jobb och nästa veccka är det 6dagarsvecka för mig. Känns som ett race just nu men när man väl kommit igång brukar det rulla på ganska bra ändå. Händer en del spännande i veckan som nog ska avslutas lite extra härligt. Med vad.. jisses ingen aning men bra blir det förhoppningsvis ;)

Födelsedag!


Woopppii

Pencillinet har hjälpt! Efter två månaders konstant ont har det släppt nästa helt i munnen. Vågar ju knappt skriva det men gud vad jag hoppas att det håller i sig..

MidsommardagenLjuvlig dag med så fina vänner 🌹

Midsommarafton

❤️

Dagen före midsommarafton..

Varför blir den aldrig så lugn som man tänkt sig.......

Söndag.. 😓


Vicka på liten tand.. Och blanda soppa..
Vi ville inte åka hem.. Lördag ❤️
FiskedammKalas ❤️


4årAvslutningRedo för avslutning!


Kyrkoavslutning..Fin dag ❤️Nej!

Tandläkaren ringde i morse och berättade att tandsköterskan var sjuk och att han därför inte kunde hjälpa mig idag.
Jag hade laddat.. jag hade längtat.. platt fall.
Konstigaste rektionen var att jag började skratta. Vilka är oddsen?! 
Tillbringade istället en lugn dag med mina älskade ungar. Vilken energi de ger! 
Vänner ringde och pratade. Kärlek till er.. det betyder så mycker att bara lyfta luren ibland. Fast jag kanske inte var på humör så lyfte jag luren och svarade alla. Fick skratta igen åt eländet och fick kärlek och sympati. 
Vänner.. fina fina.. barnen fina fina..
Många tankar just nu men väldigt mycket lycka och tacksamhet. 

Kraschen


Efter en månads sömnlösa nätter med ont i munnen, huvudet, örat och axeln där inga tabletter i världen har hjälpt. Efter X antal tandläkarbesök med infektioner, borrningar, mm mm orkade jag igår inte mer. Efter akutbesöket hos tandis igår lämnade jag in handduken tackade nä till citodon och sjukskrev mig istället till tisdag. På måndag väntar det sista ingreppet i min stackars mun och sen börjar förhoppningsvis livet igen! 

Fredag.. Och krasch

Finaste..

RSS 2.0