Veckan som gått

Har varit snuvig och två dagar har jag varit hemma med feber. Fortfarande är jag inte helt ok och energin är inte riktigt på topp. Igår blev det barnfri brunch med fina vänner  inne i stan. Hade planerat utgång på kvällen men efter maten blev jag yr och fick en konstig känsla att jag inte hörde riktigt eller var med så jag körde hem. Lite otäckt för på vägen hem blev jag så trött och yr att jag körde mot rött ljus! Har nog aldrig hänt mig förut. Kom hem och lade mig på soffan och somnade till. 

Oh My god!!!

It's going to BLOW!!!!

Två månader kvar.. eh..

Ovanvåning och hmm.. boar vi bebis ?❤️

Idag har Flisan och jag verkligen varit i farten. Klippning på Klipp och lek inledde dagen ute i hamnen i Malmö. På vägen därifrån frågade jag Flisan om hon ville hjälpa mig att inreda ovanvåningen och köpa saker till bebis. Det kan man lugnt säga att hon ville.. Martin gjorde en jätteinsats idag och hämtade vår nya soffa och soffbord som vi fick av min kollega nu när de flyttade. 

På Ikea var det rea och eftersom jag är en ganska optimistisk person köpte jag två bokhyllor bland allt annat som vi fick med oss.. fick montera ut båda bilstolarna på egen hand och baksa in de klunsiga bokhyllorna. My god.. det var inte alls enkelt med magen.. 
Fint blev det iallafall! 
Nu vilar jag för kroppen vill inte helt samarbeta med mig mer idag 😂
Lycklig är jag iallafall!! 

Vecka 29

Sveriges roligaste form på mage 😎

Ha!

glömde berätta att nya salvan funkat! Prickarna är nästan borta 🎉🎉🎉

Lördag med pyssel & bio

Vecka 28

Växer..

Händelserik dag!

Skriv inläggstext 

Ett pyttelitet men som jag ändå vill minnas..

Gravidklådan.. alltså.. jisses! 


Del femtioelva är att de kommit tillbaka och finns precis överallt UTOM i ansiktet Thank GOD! 

Fick lite spel idag eftersom de ändrat form på vissa ställen på kroppen nu och det ser helt galet ut. Stora ringar 😝 lite nytt.. 

Nu är vi på väg till Apoteket för mer medicin iallafall. Har träffat läkare igen och ska behandla 2 månader nu framöver med ny utskriven medicin och fortsätta äta mina antiklådetabletter när jag inte kan sova pga klådan. Alltså jag skrattar som om jag vore knäpp 😂 tänk att jag är allergisk mot mig själv. Tur att jag är en positivt person i grunden. Sådant här kan driva människor til galenskap. 
Kram från prickekorven. 

RSS 2.0