En liten svag suck av lättnad

Vilken pärs detta har varit... Igår landade vi långt över 10 ordentliga kräkar, morgonen inleddes här med 7 kräks.. Blöjorna orkade jag inte räkna. Allt gick precis rakt igenom och jag började bli smått desperat. Pratade med 1177 två gånger igår och de sa att det gick bra att ge honom modersmjölkersättning och amma vilket jag kämpade med. Bytte till vätskeersättning kl 10 idag och kräkningarna upphörde direkt! Nu 6 dl senare har Miltis kvicknat till och jag drar en försiktig suck av lättnad! 
Igår pysslade Vincent och jag fjärilar av gamla toalettrullar.. det finns ingen som älskar att pyssla och rita som Vincent! 
Idag blev det mysfika när barnen kom hem för att fira den lilla förbättringen. Båda fick välja precis vad de ville.. Felicia valde minimackor och Vincent hamburgare med pommes! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


😢

(null)

Vaknade med 39 grader i feber, magen krampar och så ledsen. Plågsamt att se honom såhär dålig... Har fått i honom lite vätska som han behållit sedan 7. Hoppas innerligt att det fortsätter. Diarré, kräkningar och nu feber gör ju att han kan få vätskebrist. Usch usch orolig mamma... 

Kräksjuka...

(null)

På väg mot Kolding!

(null)

Familjekamp lördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

11.09 vissa tar lov på allvar 😅😍👍🏻

(null)

Alla hjärtan & pluggdag ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

Igår var det alla hjärtans dag med presentöppning efter skolan. Flisan hade uppvisning på sin minimusikal på kvällen. Sååå stolta vi var allihopa! Hon hade huvudrollen i Cabaren. Efter for jag och handlade inför vår karaokekväll i helgen. Väl hemma hade Martin köpt två stora buntar med vackra tulpaner och mina favoritsmaksättare! Olja och vinäger av favoritmärket. Blev verkligen glad... 
Imorse vaknade jag till pluggdag och njöt i fulla drag. Jag älskar verkligen kurserna nu och plugga är som att äta godis.. underbart med den stimulansen brevid blöjbytena. Även om jag verkligen älskar att vara bullmamma också.. 
Barnen och jag var själva ikväll när M var i Helsingborg och hämtade bilen. Barnen och jag lagade supergod middag ihopa och hade verkligen en riktig mysepysekväll! 
Milton har lärt sig så mycket de senaste dagarna. Underbart att se hur hans kognitiva förmågor börjar komma allt mer. 😍 Min duktiga duktiga pojke! Dessutom är han galet bra rent fysiskt och tidig med att kunna ta sig dit han vill. Så stolt som ni hör.. är verkligen så hemskt stolt och glad för alla mina tre fantastiska barn. Ikväll kom Vincent ut en extra gång och kramades länge.. fick en långpuss också vilket är ovanligt för honom. Han var nog också väldigt glad över vår fina vecka.

Äntligen kom de hem ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fattar ni det 😍

Den bästa...

Helg 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh helgen har gått alldeles för fort! Flisan har sovit över hos Vera, vi har hängt lite med Fästisarna och vi har haft det så himla mysepysigt! Idag har M skickats iväg med värsta att göralistan under tiden Vincebt kalasar och Felicia är hos en kompis en stund. Milton och jag? Vi goooosar ❤️

Brev

Glömde skriva att jag varje morgon har skrivit ett godmorgonbrev till barnen eller spelat in en video på mobilen. Just nu äter Milton vid 23.30-00 varje natt och innan dess är det inte lönt att somna för mig. Så då hänger jag tvätt, städar och äter igen det jag inte hunnit med att äta under dagen 😅 och... skriver brev till barnen! 
Det har blivit otroligt viktigt.. så viktigt att de påminner mig varje kväll innan de somnar. Så brevet är ett måste hur långt/kort oviktigt/viktigt det än blir. En liten mammakram innan skolan om inte jag är vaken när de går. 

(null)Så mysigt!

(null)

Fikadags!

Idag ska vi äntligen läsa ut kapitlet i favoritboken! Barnen ville inte ens vänta tills ikväll 😅
(null)

En tisdag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag har jag

Varit ensam med 5 barn varav en bebis och två sexåriga pojkar... 
Spännande! 
(null)

När man bara ligger kvar

Snusar lite på honom och tränar Mmmmmmmmmmmmmmmm-ljud tills läpparna kliar av vibrations 😍

(null)

Pannkakor som tellus

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Denna veckan

Alltså denna veckan går nog till historian som en något kämpig rackare. Det är faktiskt nästan lite lustigt alltihop hur det kör ihopa sig ibland.. 
Allt har löst sig med bil och den kommande ombygnationen i huset nu iallafall. Det är obeskrivligt skönt att kunna skriva detta. Beställde fälgar till bilen idag också och den kommer bli så snygg! Underbart att kunna få en familjebil som dessutom är lite häftig, känns toppen.
Det dåliga samvetet för Flisan har också gått över sedan vi gått igenom vad som behövs göras för att kunna bygga om här på ovanvåningen. Kändes verkligen inte bra att ha lovat henne ett eget rum som julkapp och sedan berätta för henne att vi måste vänta ett år.. huh.. Nej så gör man bara inte. Ikväll ska vi kontakta byggarna för att sätta prelstart i mars/april för det bygget. 
 
Igår kom Vincent hem och hade ont i magen. Han var sådär blekgrå i ansiktet och låg på soffan hela kvällen och ojade över magknip. Igårkväll började min mage att köra och sedan dess har det varit mindre kul här hemma. Vincent som sett fram emot att leka med sin gamla bästa kompis på förskolan, Isak, hur länge som helst och att hälsa på på förskolan.. Vi hade bokat att vi skulle hämta Isak idag och att han sedan skulle vara här hemma hela eftermiddagen/kvällen. Men så blev det inte.. Fick sms imorse av Isaks mamma. Isak hade feber och var hemma med sin storebror och lillebror. Lekdejten ställdes in och jag hade världens mest ledsna pojke här hemma. Tyckte så förfärligt synd om honom. Han hade längtat SÅ mycket.. Bestämde med Isaks mamma att de skulle höra av sig så fort de blir friska så att pojkarna kunde leka. Dagen här hemma är därför väldigt lugn, förutom min mage som låter. Vincent känns helt ok och Milton sover efter att ha kräkts några gånger. Han verkar pigg ändå konstigt nog men allt som ramlar ner ploppar upp. Känns ju oundviktligt nu när vi går in i Vabruari att undvika smittor.. får nog bara gilla läget och bulla upp med nyponsoppa. Skönt att ha varit med förr iallafall så att man inte nojjar. Nästa vecka är smockfull med roligheter så jag är faktiskt lite glad att just denna veckan verkar bli sjukvecka!
Nästa vecka är det middag hos kompisar på måndag, lunch med kompis under veckan dag inte satt än, Vincent ska leka med sin nya kompis på skolan, (som bor 100 meter bort och där vi hälsat på föräldrarna i flera år! Jag är minst lika exalterad som Vincent haha..), vi ska träffa vår nya kompisfamilj med tre barn, mormor kommer som vanligt tor-fre och på lördag ska jag på min spagrej som jag fick i julklapp av Martin, tjohoo!
Nej nu har Miltis vaknat!
RSS 2.0