Snälla Milton sov..

Fråga inte mig men vissa har ammat sedan 17.. brösten ömmar och hjärtat likadant. Verkar inte ha ont.. vill bara absolut inte släppa mig! 

Ligger här och ser klockan gå. Barnen sover på sina madrasser så gott nere på golvet och där nere i våningssängen sover Martin gott i Vincebts rum.. och här ligger vi.. 
Har försökt allt och nu återstår att ge upp. Lyckades iallafall amma i sjalen ikväll.. alltid något.. Felicia ville prompt ha vispad grädde till den hemlagade chokladpuddingen.. det gick inte att lägga ner Miltis så nöden har ingen lag. Fick amma i sjalen. 
Men nu kanske kanske det hände ngt.. är trött så jag kan gå av! Samtidigt känner jag mig lite stolt att jag klarar alla nätter helt på egen hand med alla mina barn så att M är pigg och glad på dagarna och orkar en massa. Får man vara det.. stolt.. lite kanske.. be en liten bön att vi får sova en timme nu bara!

Bebisbubbla

Vi njuuuter av varje sekund!

Första morgonen hemma ❤️

😍

Hemma!

Efter två nätter på patienthotellet ❤️

Claes Milton Gunnar Schön

Det blev en liten Milton!! 

5 juli 14:18 3020g och 48 cm ❤️

Tre dagar till BF

Har bakat pizzabullar, gjort tomtegröt, fixat picnic till Flisan och Alva. Dansat och dansat och dansat fast och trots kroppen värkte. Twerkade, skakade rumpan och gick helt bananas i köket! 


Vincent och M var i Folkets park idag på teater/musik med Vincents bästa kompis Isak. Ikväll är Flisan på teater i Trelleborg med bästa kompis Alva 😍
Det märks att barnen har haft en fantastisk dag! 

Dessutom.. Nu ikväll hände det otroliga.. PLÖTSLIGT försvann foglossningen.. otroligt mysko! 

Imorgon två dagar kvar till BF...


Update

Tänkte att en update var på sin plats.. :)

Helgen har gått ganska så fort. Mamma fyllde 70 år och hade sin fest för familjen hemma hos dem. Himla mysigt faktiskt. På söndagen var det stor släktfest i Sjöbo och mamma och pappa var jättesnälla och körde mig hem. Mådde sådär och fick ligga ner i princip hela mammas fest.. Vägen upp till Kristianstad var inte helt enkel nämligen och vägbulorna triggade igång en hel del förvärkar och ryggont som satt i hela kvällen. Fick därför skippa Sjöbo.. det gick bara inte.. 
Vägen hem gick jättemycket bättre i baksätet på mammas och pappas bil som hade mer stötdämpning och fluffiga säten. Det är lite meckigt just nu med kroppen måste jag erkänna. Den vill inte alls lika mycket som jag vill och jag är ganska så begränsad, Har en hel del förvärkar och har svårt att röra mig på grund av ryggen mer än några steg i taget. Blir lite rastlös här hemma av att vänta. Tur att jag har familjen hemma som är hur fina och Goa som helst. Gud vad det betyder mycket när man har det lite tungt. 

Idag hämtade Flisan och jag en del kläder som jag köpt second hand i Svedala. M och Vincent körde sedan och hämtade en matkasse på Citygross som v beställt denna veckan. Tänkte att vi kunde behöva litet projekt.. 
Det blev SÅ kanon så ni anar inte. Barnen älskade maten och var alldeles till sig av att laga och smaka nytt och hjälpa till!
Vincent hjälpte till att göra skirat smör till spättan och potatisen och båda berömde maten såå under tiden vi åt. Undrar om de är lite extra söta också eftersom att de vet att jag har ont.. Strunt samma.. 

Nu har Flisan och jag bakat en superfin kaka med nektariner tillsammans. Ska strax bli dessert och filmvisning framför tv'n. 

Lycklig att jag har familjen som verkligen är stöttade och har så stora hjärtan och tålamod alla tre. Båda mina små hjärtan sover för övrigt uppe hos mig i sovrummet fortfarande och M är överlycklig över att ha fått flytta ner i Vincents rum i lugn och ro hahahaha. Tokiga familjen!

RSS 2.0