Lite urk och massa fint!

Risk för läskig info. Inatt var jag uppe och kräktes 00-02. Mådde förfärligt.. morgonen var därför lite tyngre idag och vi vilade hela förmiddagen. Kl 13 var vi inbjudna till skolan för att dricka saft på Felicias fritids. Det blev saftkalas i Vincents blivande klassrum. 

Efter saften blev vi hembjudna till Villie utanför Vingelstad hos Felicias kompis familj. Väldigt väldigt mysigt 😍 Felicia stannade och Vincent och jag åkte sedan vidare till Vellinge. Egentligen skulle vi köpa present till mormor men istället blev det lite lego och miniongodis mm. Så nöjd pojke 😍.
M hämtade Felicia och Vincent och jag lagade spagetti och köttfärssås till kvällsmat. Nu ikväll är det fredagsmys och hårstudio. Vi firar att Martin är hemma till dem 28 augusti!!! 


Folkets park

Det är sommarlov hos Schönisarna och barnen har slagit läger hos mamman. Det fortfarande jobbande pappan går upp tidigt och sover i Vincents rum. Vincent som älskar att sova väcktes kl.9 imorse. Flisan och jag vaknade lite över 8. Sköööna lediga dagar. 

Idag blev det en sväng till folkets park inne i Malmö med barnteater och lekplatshäng. På vägen hem blev det storhandling på Ica gånger två, upphämtning av 20kg paket på posten, Rusta och Jysk.. herregud vad jag har ont nu. Nära att gråta när vi kom hem. Men hoppas M kommer snart och kan hjälpa mig att laga mat. Försöker köra min ryggmassagekudde på ryggen så att jag kan röra mig ikväll. Imorgon blir det nog mest vila som gäller.. vi hade en hiiiimla mysig dag iallafall och barnen är sååå nöjda! 😍

Första kvällen på sommarlovet..

Får man vara uppe hur länge man vill och sova i mammas säng! Söndag.. sköna söndag..

Med hemmahäng på menyn..

Helgfrukost

Min underbara pojke.. ❤️

Kalasdag

Hej! 

Veckan har varit minst sagt intensiv. Jobbet är inne i sista rycket och i veckan var jag och Milton i Stockholm och vände. Hemifrån 7 i onsdags och hem 20.30 i torsdags kväll. Allt gick i princip fel som kunde.. biljetten, överbokat hotell, taxiresa till nytt hotell utanför stan och taxichaufför som missuppfattat situationen och vägrade släppa oss ur bilen kl 20 i onsdags kväll.. 
Resan gick ändå rätt bra på tåget men fogarna tog rejält med stryk och igår kunde jag knappt gå. Hade tagit semester och låg ner hela dagen för att klara studentfesten på kvällen. Körde för att hämta M vid tre på jobbet men började gråta i bilen för det gjorde så ont att sitta upp. M fick köra hem en gråtande fru igen. Så jobbigt när kroppen strejkar och inte vill. Hade inte kunnat sitta 3 timmar Kristianstad t/r och än mindre någon timme på festen. 

Blev liggläge i soffan hela kvällen alldeles ensam. Idag är det en gnutta bättre och jag kunde lämna Flisan med kompis på kalas i Malmö vid 10. Ikväll ska faktiskt vi i familjen ha lite kalas. Hittade en glömd paket i förrådet och eftersom barnen har varit borta i veckan hos mormor och morfar passar vi på. Köpte en liten sak till Flisan också och ska baka äppelpaj senare. Blir fläskfilé med kalaspastasallad också 😁☀️


Byta karriär..?

Skriv inläggstext 

Vincent 6 år 😍

Så fin morgon och kväll vi fick ❤️Uppvisning Skanör

Uppvisning Musikmix

Skanör


Uppvisning musikmix

Vincents 6-årskalas

Vilket kalas!! 

Och efter det uppvisning av Felicias musikklass på torget i Skanör. 
❤️

Lättnad...

Milton hade vuxit från -17% till -9% och hade fått buttiga kinder enligt barnmorskan. Han väger redan 2310g och förväntas väga 3100g vid förlossningen. Så enormt lättad att tårarna bara rinner.. 

UL

Lugn och avslappnad inför UL.. sovit som en dröm.. mellan 1.30-5...

Dagen efter kalas ❤️

❤️

Vincent 6 år

Underbara kalashelg!

Veckan i bilder

Fin vecka! 

RSS 2.0