Bowlingkväll 👌🏻🇩🇰😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndag

Och vi vill aldrig att semestern ska ta slut!
(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag i Oxbøl och Vejers autostrand

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Ho

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På väg!

(null)

Klicka här så kommer ni till målet!

Tappade säger Miltis 😅

Japp mamman får skylla sig själv när hon glömmer att stänga skåpet.....

(null)

(null)

Potta!

Han gjorde det!!! Jag bakade, Miltis lekte med sina leksaker i godan ro. Men... Han gick och sa till mig att han behövde, svarade ja att han ville och bajsade på pottan!! 

(null)

(null)

(null)

Älskade ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fattiga riddare såklart!

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag insisterade Vincent på

UNGA VIKINGAR 😂😂😂😂

Vad tror ni att det är?!

All our bags are packed...

(null)

Piiieh!

Allt packat inför resan till Jylland imorgon med mormor och morfar. Ska bli så fantastiskt roligt! 
Sitter precis i soffan och pustar med lunch i knäet. Miltis sover och jag.. pustar 😅 packa till fem pärs kräver sin kvinna. Fast tack vare Dege går det faktiskt rätt snabbt. Har viss träning... 
Lovade ju att berätta om jobbet. Jo det blir jobb med start veckan efter lovet. Ska jobba några fasta dagar och några kvällar vi bokar efter hand. Ska också jobba hemma till viss del om det funkar. Blir spännande och bra. Skönt att få ta ordentligt avsked av gamla kollegor och inte bara försvinna. Roligt också att börja lite smått med jobb både för min och för barnens skull. 

Resterande dag..

Blev lite gosigare..
Hämtade barnen på skolan och Felicia var helt slut. Hon hade väldigt ont i huvud, nacke och rygg, mage.. överallt..
Vi kom hem och mumsade fika en stund (jag gjorde hemlagad Risifrutti igår med eget experimentrecept och hemmakokt jordgubbssylt! Mums!) innan jag bäddade ner henne i sängen. Efter en stunds vila orkade hon iallafall komma upp och titta på en film med oss andra.
Miltis däckade ju ganska så snabbt. Han hade fått vidgande pupillmedel och hade det tufft med ljuset efter att vi kom hem. Han blev väldigt trött. Vincent och jag hann pyssla lite när han sov och skriva tillsammans. Vincent har börjat skriva och stava! Jag fick ett jättefint kort som han själv skrev på. 
 
Vincent har kommit i kläm de senaste dagarna när Felicia varit så sjuk och Milton håller på att få sina två nya tänder samtidigt. Dvs.. inte jättesugen av att vara mer än två cm från mamma. Igår kände jag att mammahjärtat gjorde ont att Vincent hela tiden fick stå tillbaka så idag frågade jag honom om vi inte kunde hitta på något roligt.
Han blev jätteglad.. så efter kvällsmaten pep vi iväg på shopping på tu man hand. Vincent fullkomligt älskar att shoppa!
 
Vi hade det underbart mysigt och köpte en pokemonmössa, en armyfärgad dödscool overall och två döskallar med godis inför Halloween. Blev verkligen en mysig utflykt. Så mycket vi hann prata och dikutera om. Hann också med ett Milkshakestopp på MC Donalds på vägen hem. 
 
När vi kom hem hade Miltis tagit igen att han inte ätit på hela dagen och energin var på topp. Han sprang som en tok och välte blomkrukor, kastade sig handlöst på golvet och jag hade hjärtat i halsgropen. Till sist gick det inte heller så bra då han snubblade på sin egen tå och trillade med tinningen rakt i den hårda tröskeln. Usch.. blev in inbuktning i skallen och jag blev riktigt ororlig ett tag.. men tack och lov för hur mjuka barn är även i benen verkar det som. Det låter hemskt men efter tio minuter så syntes inbuktningen i huvudet inte mer utan ersattes istället av en fin blå rand.. piiieh.. han hämtade sig också ganska fort så jag tror att han är helt ok!
 
Nu har jag krupit in i våra förråd här uppe och letat fram kläder till barnen som vi sparat/köpt och fått. Nu är alla redo för vintern.. nääästan.. måste ha en jacka till Milton men det tar vi en annan dag!

Vince har bästa filmrummet..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kvällens flopp.. upptäckte efter 2,5 timme att ugnen inte startat gaaaaaaaah!! Blev kycklingschnitzel och klyftpotatis.. Nu klockan 21.20 nu är den förbaskade grisbiten klar... 😅👏🏻

(null)

Förmiddag

Vad denna dag har susat förbi. Imorse åkte Milton och jag till Lasarettet i Trelleborg för att undersöka hans skelning. Miltis gick ut stenhårt och körde verkligen rejset och visade sköterskorna allt han kunde. Lekrummet var himmelriket och han hade hur roligt som helst. Han fick droppar i ögonen innan besöket inne hos läkaren och fick vila en halvtimme i vagnen. Då tog orken slut.. 
 
När vi väl kom in till den sista provtagningen just innan doktorsbesöket så ville Miltis absolut inte alls längre. Han hade nästan somnat i vagnen och titta in i en maskin var det absolut sista han ville. Vi fick skippa maskinen och gå rakt in till doktorn istället. Men inte gick det bättre där. Orken var tokslut och Miltis protesterade högljutt att detta var ICKE något han ville. Han gjorde till och med ett flyktförsök när doktorn för en kort stund lämnade rummet. Milton sprang bort till dörren, stannade, vände sig om mot mig och tittade uppfordrande precis som att han ville säga Mamma KOM!!! Han har gått!!!!! Kusten är klar!!!!
 
Så... doktorn konstaterade efter en god stund att det såg bra ut men att vi fick komma tillbaka om ett halvår igen och undersöka en gång till.. och hoppas på att Miltis ville vara med lite mer då.. 
Blir ju lite dumt att komma vid klockan tio när allt tar över två timmar. Det är precis vid lunch och vid sovtiden.. 
Hoppas på bättre tur nästa gång och som sagt allt såg bra ut ändå idag. 

Klara i tid!!

(null)

Mycket väntan..

(null)

Trött liten på väg hem..

(null)

Flisan bättre!

(null)

(null)

Skola imorgon.. hoppas att hon orkar 😳 
Så mycket har hänt idag... Ojoj.. imorgon bitti ska jag och Miltis till Lasarettet i Trelleborg och kolla Miltons skelning. Ingen fara säkert men vi åker såklart ändå. BVC spände ögonen i mig när jag var där senast 😅 som om jag skulle missa *fniss*. Jaja.. 
Hinner inte berätta allt nu men jag återkommer om både det gamla jobbet och den döda hamstern vi idag hittade och evakuerade ur Flisans hår 😂
Måste nog VERKELIGEN sova nu.. först måste jag möblera om för det blåser helt galet och min säng är precis under fönstret brrrrr
Natti natti!

Val 🤔

Jobbet har hört av sig och bett om min hjälp. De vill att jag ska hoppa in och göra utredningar nu innan jag börjar på mitt nya jobb. Jag hade tyckt att det hade varit riktigt roligt! Har försökt att lösa det med mamma om hon kan hoppa in och hjälpa till litegranna. Min chef skulle ringa senare idag så ser vi om det går att få ihop. 

Godmiddag 😊

Imorse vaknade jag i en svettpöl med ajig hals. Men Flis har ärvt sin halsflusshals av mig så det var rätt väntat. Brukar klara mig utan pinkelin nuförtiden så vi väntar och ser hur det blir. Flisan är helt slut idag men ändå ganska glad och positiv. Självklart är det frustrerande för henne att inte orka så mycket men febern har gett med sig litegrann. 

(null)

(null)

(null)Smärtsam hårbehandling

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Halsfluss var det här..

(null)

Åker in med henne nu

Hon blir bara sämre 

Vilka dagar..

Piiiieh! Flisan är fortsatt sjuk med misstänkt halsfluss. Kräkningarna har iallafall slutat tack och lov.. men idag åkte en nära familjemedlem in till akuten med njursten. Lite mycket action nu 😬 

Kvällens Kamikaze


Koka saft med två helt fantastiskt tokiga bröder runt benen..
Försöker putta lite diskret bort dem mot pappan i soffan.. men... näee...
Frågan är väl egentligen varför jag kokar saft just ikväll 🤔

(null)

(null)

(null)


(null)

 

Akuten

Inatt fick vi in en sväng till akuten med Flisan. Flis har ju varit hemma sedan i måndags och haft huvudvärk till och från sedan förra helgen. Igår kväll verkligen från ingenstans fick hon 40 graders feber, kaskadkräktes och skakade i hela kroppen. Hon klagade över huvudvärk i pannan och i nacken. Jag ringde 1177 vid fem imorse och rådgjorde med dem efter att ha varit uppe hela natten med Flisan.  De tyckte då att vi behövde åka in och få en bedömning på henne. Så halv sex åkte hon in. Grejen var ju att de behövde utesluta hjärnhinneinflammation vilket de gjorde. 
Idag har kräkningarna fortsatt och hon har också fortsatt hög feber. 
Hoppas det vänder...

En alldeles egen fåtölj

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mormor och morfar ❤️

(null)

(null)

(null)

Pojken med det stora hjärtat

(null)

(null)

Mysdag

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sjuklingarna fick sova hos mammsen inatt,.

(null)

Lite trött dag..

En återhämtningsdag för minisarna och även för mig efter någon slags feberfrossetopp igår. Lustigt jag som nästan aldrig är febrig. Undrar om jobbsökandet och de enormt dubbla känslor jag dragits med de senaste tre veckorna har spelat in i dramat. Det har blivit många sömnlösa nätter med val och kval om vilket som varit det rätta.. nytt jobb eller det gamla. Nu när allt är klart kändes det som att all energi bara försvann. Herregud vad trött jag blev.. för att inte tala om lättad! 
Ska snart berätta om det nya jobbet men vill att pappren ska vara klara först. So.. hang in there om ni är nyfikna 😇

När jag var liten..

Var detta min favorit till efterrätt.. 
Hade blivit djupt imponerad om någon vet vad det är. Bittermandel är den viktigaste ingrediensen...

(null)

Joktober 🎅🏻🤗

(null)

Vincent fortfarande ont i halsen och örat,Flisan  huvudvärk och feber, jag feber och Milton krasslig. 
Men! Så hittade vi någonting längst in och längst bak i frysen 😯
PEPPARKAKSDEG!!!

Sjätte-mammasinnet?

Igår kväll fullkomligt däckade Flisan med huvudvärk tidigt. Miltis somnade gott med pappa inne i sitt sovrum här nere. Jag vaknar vid klockan ett av att Milton börjar hosta.. inte ens babywatchen var påslagen. Springer ner för trappan. Kommer in i sovrummet där M och M sitter och stirrar på varandra.. hugger tag i Milton och hoppar ner i badkaret med honom där han direkt börjar kräkas... 

Måste vara ett sjätte mamma-sinne eller hur?! 
Han är bara snuvig idag precis som sina syskon. Men precis som sina syskon så mår han lätt illa när febern slår på. Idag är vi alla tre hemma och vilar och myser ❤️

Jag har fått nytt jobb!

Ingen mer väntan och en era är slut efter 12 år i Malmö stad byter jag kommun och helt arbetsuppgifter. 

(null)

Kvällspyssel

(null)

(null)

(null)

(null)

Min lilla mini-tweenie..

Glömde alla sina kläder och fick psykbryt imorse... allt var hemskt... 
Efter många tårar och tannagnissel lyckades jag få på henne mina kläder 😳 När hon DESSUTOM fick låna mitt läppglans och puder... Då gick sorgen över och byttes mot lycka! 
Jisses... 
(null)

PLANKPIZZA (!) barnsäkrat och mysepyyyys

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Feber men vid gott mod!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fast paketen får stå kvar.... trist mem sant! 
Molly vågar inte träffa oss i helgen 😢

Nääääe

(null)

Småttingarna..

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sillys

(null)

(null)

(null)

(null)

Måndag

Och verkligen full speta! Denna veckan är rätt packad med saker men det kan nog vara rätt bra med tanke på att verkligheten börjar närma sig. 
Jag har varit här två gånger förr och varje gång är det en slags sorgeprocess att närma sig slutet av en föräldraledighet.
Fånigt? Yes! 
Men verkligt och och oundvikligt..? Yes!
Så jag sörjer i smyg och försöker hålla det som min lilla hemlis här hemma. Fast barnen börjar också tänka. Det märks inte minst på frågor om fritids och om hur saker kommer att bli. Jag ler och försöker verka piffig och positiv fast jag känner att hela mitt inre gråter. Örk vad det är skräp att känna att jag inte kommer få vara hemma med mina barn för evigt.... (fast jag hade ju inte klarat det heller utan att klättra på väggarna 😂) 
På torsdag blir det ännu ett möte om mitt och vårt framtida liv. Jag är förvirrad, förhoppningsfull och jag vet inte riktigt.. mycket känslor på en och samma gång det ska gudarna veta. Blir mycket godis på kvällarna 😂 
Detta inlägg blir ju bara så rörigt.. så BYE BYYYYE!
Idag hade vi en underbart mysepysig eftermiddag med Ville och Villes mamma iallafall ❤️ DET var kul! 
Puss på er...

Idag behöver vi nog bara kraaaaamas ❤️

(null)

(null)

Lycka är att få snusa och gosa sina tre små en hel dag ❤️

OJ vilken helg!

Felicia var på övernattningskalas i fredags och vi andra i stand by för att hämta men inte! Hon var modig och stannade minsann till 12 igår! Vi stod redo när hon kom och körde till Malmö och köpte akvarium till Vince. Han var SÅ lycklig.. kom hem och hann springa in med grejerna innan vi var inbjudna till våra tyska grannar. Hade så mysigt! Så goa de är... jätteroligt. Kul att få testa lite äkta tyskt med 😁

 
När vi kom hem blev det full fräs med akvariet och möblering av huset för att få till allt. Som vi kämpade... tre timmar senare märker vi att akvariet LÄCKER! Fyyyyy 😢 Vincent blev SÅ ledsen och allt blev kaos för att rädda huset! 

Felicia var urtrött verkligen och ett litet tjafs mellan barnen spårade ur och slutade i slagsmål. Vincent lät.. och Felicia blev irriterad. Herregud jag tror aldrig det hänt att de slagits 😳

Redde ut det igår såklart och fick prata igen idag. Båda har märken efter slagsmålet!!!! Vincent fick ett klösknipmärke på magen och Felicia ett rivmärke vid ögat. Det har nog aldrig aldrig hänt....  

De var båda ganska lugna över det som hänt mest jag som blev chockad och faktiskt lite rädd i efterhand. Tänk om de skadat varandra.

jaja.. nu är det snart dags att köra till Trellehulla och köpa ett helt nytt akvarium. 
Hoppas er helg varit lugnare än vår 😂

(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Finaste mormor

(null)

(null)

(null)

Mums night out och finbesök

(null)

Mys-snackekväll med Mia på Möllan ❤️

(null)

Milton redo för finbesök idag!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Myyys!

Idag var det spöregn och riktigt ruggeväder. Efter en lite kaotisk dag igår med kiropraktor, skola, dans och kvällsmöte tog vi en vilodag. 
Jag hämtade Vincent tidigt idag på skolan. Det var tur.. han var lite ledsen så varmkorv med bröd, tända ljus, ensamtid med mamma och en glad bror gjorde susen!
Felicia kom hem sent idag och cyklade i stormen. Stackare 😳 
Hon var också lite deppig så även hon behövde gos och mammatid när Vincent var fulltankad. Det har blivit lite väl mycket för henne de senaste helgerna så hon är ganska trött av det. Så typiskt att hon blev bjuden på övernattningskalas på fredag 😞 hon hade verkligen behövt en lugn helg i mysbyxor. Samtidigt är det ju såklart roligt att hon är bjuden! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0