Fredagsmys på Ikea!


Ikea tar på krafterna...
Nöjd med choklad från farfar! Söndagslyx!Lördag.. Ljuvliga lediga lördag!


Fredag!Frilansar som picnicbord och slår glassrekord!På bättringsvägen!


NIO köttbullar och pasta till kvällsmat!hemma igen

Åh så många härliga vackra leenden vi fått från barnen under den lilla minisemester vi precis kommit hem ifrån. Igårkväll somnade båda barnen i mitt knä framför tv'n. Båda såg så enormt lyckliga ut att jag kan leva på känslan det gav i åratal. 
En annan sak som jag faktiskt var riktigt glad över ikväll var att vi åkte hem i god tid utan onödiga stopp på vägen. Fields hägrade med sin Pilgrimbutik men i sista stund sade jag att vi skulle åka förbi. Vincent är fortfarande trött och man kan ju inte få allt man vill här i världen.. Får bli en annan gång!
Imorgon är det back to reality igen och en ny arbetsvecka. Lite kortare än vad den skulle ha varit med tanke på att jag tog semester lördag och söndag. Så denna veckan blir en härlig fyradagarsvecka :)
Flisan hade lite söndagsångest ikväll som bäst botades med kram och med att sätta ord på det som hände. Speglade henne i hennes beteende vilket gjorde att hon blev medveten. Blev lugnt och fint med kvällsfika framför Legofilm. Tjo!
Åh varför måste denna semester ta slut?! Kunde den bara inte vara i all oändlighet..?
Veckan som kommer är:
Mån jobb 9-19
Tis jobb 9-19 date med Lovisa på kvällen. 
Onsdag jobb 8-16.30 och mys med kidsen efter två dagars kvällsjobb.
Tor 8-16.30 och mello på kvällo :)
Fre farfarsmys alt köra till kompisar i Södra Sandby.. ännu inte fått svar.. 

Min lycka.."Vincent kan du le?"Inte kry..Pyssel! Att skämma bort 😉

DjurparkDjurpark

Spela spel!


Bubblor..Skämma bort..

Utsikt
Spela spel!

inte vad vi räknat med..

Vincent hade svårt att svälja igår när han vaknade efter kvällsvilan. Han hade så ont.. ognällig som han är så såg vi att han fick ta sats för att bara kunna svälja lite vatten. Det blev samtal till 1177 och vi övervägde med att åka in med honom direkt. Det där som hände mamma har ju satt sina spår..
Vi beslutade oss dock att avvakta tills idag. Inatt vaknade Vincent en gång i timman och lyckades även kräka ner sängen. Tack gode gud att vi tagit med oss alla våra egna sängkläder hemifrån så att det inte var så stor fara.. Här finns ju ingen tvättmaskin..
Imorse blev det lite strul med att hitta en läkare eftersom vi blev avvisade från det första stället. Andra stället blev det jackpott och det konstaterades såklart halsfluss. Söt läkare dessutom med två barn på 4 och 6 år som skulle på semester till Sverige med familjen i sommar! :)
Det blir ju aldrig som man tänkt men ändå ganska så bra! 
Det blev en tur med bilen med barnen på en vacker väg. Det blev såklart presenter till båda som varit så duktiga. Vincent eom kämpe och Felicia s´för sin empati och förståelse både för sin lillebror och för sina föräldrar som inte hade tid för henne just idag. 
Vincent mår skräp.. vi hoppas så på att kunna få i honom mat ikväll. Han har inte ätit sedan igår knappt. Håll tummarna.. 

Liten sjuk..

En fantastisk plats..
Själlands odde
Utflykt vid havet
Roskilde lunchpaus 😀BAM!RSS 2.0