Det bästa med att äta flingor till frukost..Är att man hos oss får dricka upp mjölken från skålen när man är klar :)charmtrollet..

Dagens finaste present


ett egenhändigt gjort mobilskal!

Prinsessan

Världens i särklass finaste lilla dotter älskar sin skola. Som hon trivs! Fantastiskt är ordet. Hon skiner och strålar som en diamant. Stolt och glad.. klok och omtänksam.. Men lite skör.. 
Hon har en ny känslighet. Många nya tankar och klokhet blandas med o-klokheter. Som mamma är det svårt att hänga med i svängarna. Ena stunden är hon klokast i världen och kan och vet allt. I nästa hänger hon som en gosig koala i min famn och vill bara vara liten. 
Men vi är lyckliga alla.. så lyckliga över att se vår prinsessa tindra! 

Syskonkärlek

Happy friday!!!Min dag i bilder..

Innan tårtkalaset blev det överraskning..


De små ettorna gav flaggor och sjöng för nollorna..Glassbilen kom till nollorna efter lunchen!


Tårtkalas med presentutdelning och upprop med kram till alla barn av rektorn!SkolstartenSkolstartsmorgon..SkolstartImorgon börjar liten skolan!


Omsorgsfullt utvalda kläder..

Frisersalong!

Världens bästa..LördagskräftisLedig onsdag

Flisan fick Alfonsboken "Var är Bus-Alfons" som handlar om hur det är att börja skolan. Blev en fin stund att läsa den tillsammans innan Vincent vaknade! Minskar oro och skapar bra underlag för diskussion om vad skolan egentligen är. 
Flisan log igenkännande om hur den pirriga Alfons kände.. Efter vi läst klart tog hon sin finaste glitterpenna och skrev helt själv i boken..


När Vincent vaknade gjorde han och jag pannkakor!


Sen bar det av till kompisar i Trelleborg!Kvällen bjöd på en tur till biblioteket innan kvällsmaten.. Men det var så märkligt tyst då middagen var klar..
Zzzz


Ojsan..
Men bad piggar upp! Efter maten spelade M fotboll med Flisan under tiden V och jag hade poolparty i badkaret!Molly 4 år

Lördag!!
Fredag..
Farfarsmys i torsdags!RSS 2.0