Maspalomas öken

Och firande av den första tappade tanden!

Palmitos Park

En helt fantastisk dag som jag kommer att spara i mitt hjärta för alltid 😍😍Måndag

Idag började dagen igen med en sovmorgon. Bästa mannen 😍

M gav barnen frukost under tiden jag sov en extra stund och gav sig sedan iväg på en timmas promenad/egentid. Vi hade hur mysigt som helst jag och barnen fram tills 5 min innan stackars M kom hem. Flisan hade blivit hemskt långhårig och jag satte kökssaxen i hennes lugg. Precis när jag var klar sade hon: Jag vill ha snedlugg! 
Det kunde vi inte göra mycket åt och katastrofen var ett faktum. Det gräts och allt var misär när M traskade innanför tröskeln. Stackars Vincent stod mitt i kaoset där jag försöker fånga in Flisan, arg som en geting, för att visa att hon kunde ha snedlugg även om håret inte var snedklippt. 
Kaos.. 
Nåväl.. det blev BRA när jag väl fångade in henne och kunde visa. Då skämdes hon och förvandlades till världens mest skamsna 8-åring.. Så istället fick jag då i en halvtimma försöka förklara för henne att jag förstod och att det absolut inte var någon fara att hon betett sig illa förut det var fullt begripligt! 
Sen blev det bad och vi skulle ju träffa Bamse.. Vincent älskar ju Bamse.. (?)
Som ni ser nedan så älskar han honom så mycket att han blev totalt skräckslagen och gömde sig under badlakanet 😂
Nä det blir ju aldrig som man tänkt sig när man har barn eller hur?! 
Sen blev det shopping med hela familjen. Shopping med barn innefattar alltid MUTOR! Fast med det vill jag också säga att det faktiskt är väldigt roligt att handla mutor.. Felicia hittade äntligen en blus med pandor (hon är ju lite smått besatt av pandor..). Dessutom en hel karta med massor av häftiga örhängen. Hon var sååå nöjd ❤️
Vincent i sin tur fick med sig en Peppa Pig bil från en leksaksaffär där han och hans far spenderade en rääätt god stund 😂 dessutom såklart den största ballongen som fanns att tillgå i godisaffären. Så nöjda barn åkte hem med fattiga föräldrar som själva fick 5 min innan vi körde hem att rafsa åt oss några reafynd.. 
underbar dag ändå som ikväll har präglats av barnens enorma kojbygge i sovrummet 😍

Söndag i Puerto Mogan

Fast först lite bad och lunch på terassen! Turen till Puerto Mogan gick längs bergen på smala smala vägar med klippväggar på ena sidan och ett litet staket och stup på andra.. huh.. När vi kom fram sa Felicia "mamma det var jääätteeetråkigt att åka hit men det var SÅ värt det!" Barnen älskade den lilla byn. Det blev glass och ett gosedjur till Vincent på strandpromenaden.

 
På kvällen när vi kom hem gick vi raka vägen till restaurangen brevid hotellet. Ingen avancerad mat men skönt avslappnat ställe. Vi var alla dödshungriga! 

Avslutningen på dagen blev bamsedisco på hotellet och sedan svenskt lösgodis från strandpromenaden i Maspalomas hemma i soffan och "Så ska det låta på SVT Europa. Sååå skön dag ♥️

Puerto Rico & Angry Birds park

Så fin man jag har.. var så trött när jag vaknade efter dagen igår och en hemskt kliig natt att det gjorde ont imorse att gå upp. Med Ms välsignelse gick jag och lade mig igen en stund. När jag väl kom upp berättade barnen att pappa hade förklarat för dem att de måste vara tysta som möss och låta mamma vila lite till nu för hon behöver vila och sova dubbelt så mycket nu när hon gör en bebis i magen 😍

Men det var fler än jag som var trött idag.. Det blev en härlig dag iallafall. Upphämtning av hyrbilen, en tur på vägarna, Angry Birds park i Puerto Rico och nostalgitripp till området M och jag bodde i här när vi var unga och fattiga. Kvällsmat inhandlades i lokal butik och jättegod middag blev det ikväll hemma. Alla njöt nog lika mycket av en hemmakväll med SVT och massor av goda spanska jellos och chokladpuddingar för att inte tala om lokal frukt!


Min fina man ❤️

Som jag älskar att leva med honom.. 

Taxi t/r Faro de Maspalomas

Och en sen och efterlängtad middag på lyxrestaurang ☺️ vi unnade oss faktiskt lite fest! 


Framme!

Och så kom vi äntligen fram! Sååå nöjda alla fyra ☀️🌴👍🏻


Transfer 🚌

Världens finaste pappa ❤️

Martin och jag turades om att gosa med barnen på flyget. Resan gick som vanligt så SÅ bra...

På vårdcentralen

Har äntligen fått svar varför jag har eksem över hela kroppen som kliar så jag inte sover på nätterna. Jag har blivit allergisk mot ett hormon som utsöndras under graviditeten och har fått infektion i eksemen. Dvs.. penicillin i 10dgr och tyvärr klåda resten av graviditeten. Kändes ju inte som en jättekul prognos.. men men bara bebis är frisk och mår bra.. 

Mormor och morfar

Skriv inläggstext 

Barbamamma at work

Blev "påkommen" av min gamla mentor/handledare idag 😀

Nyår

Efter en underbar kväll med finaste vännerna blev det en riktig slappisdag idag. 11.45 vaknade samtliga festdeltagare!!

RSS 2.0