Lalandia

Måndagsmys ♥️♥️

Söndagsbrunch

Show!

-
-
-
-

En oskriven helg ♥️

Fredagsmys inleddes faktiskt lite nyttigare än vanligt! Lugn skön kväll och en faktiskt lite trött familj. Intensiv vecka bakom oss och förra helgen var det ju verkligen härligt full speta på Liseberg!

Lördagen började med lunch på stan för mig med Lovisa. Helt underbart med lite egentid! Felicia var hos Alva och plockade björnbär med Alva, My och Alvas mamma. En nöjd och glad liten Flisa kom hem till nybakade bullar vid halv femsnåret. Vincent var hemma och hjälpte pappa att juica äpplena som vi plockat borta vid gamla ålderdomshemmet. Vincent var urgosig hela kvällen. Skönt att få vara ensam hemma med mamma och pappa ibland! Kvällen bjöd sedan på riktigt god mat och SHOW!

Veckan! 25grader i september ☀️

Alfons kulturhus

Hotellfrukost

Liseberg

Liseberg!

Fredag i Göteborg

Vilken kväll!!!

Dags för fotboll

Härliga vanliga vardag med många nya aktiviteter. Igår jazzdans i Vellinge och idag fotbollsträning. Själv är jag lite golvad av en seg förkylning som inte riktigt vill gå över så läsläxa i soffan passade mig perfekt!
Ikväll blir det packning för avfärd till Göteborg och konferens i två dagar. Passat på att boka in familjen på samma hotell som jag skall bo på så på fredag kl. 15.20 kommer la famiglia och håller mig sällskap i Göteborg. Ska bli riktigt härligt!
Vi ska bo lite lyxigt med pool och lekrum på hotellet på SAS Radisson 😀👍🏻
Inga direkta planer mer än mys och Liseberg såklart på lördag. På måndag slår jag på stort och jobbar hemifrån så ikväll är lite fri på något sätt. Imorgon kl 6 när tåget rullar ut från Vingelstad kanske inte jag är lika glad 😅 får ta med kaffe! Imorgon kväll blir det festmiddag på hotellet med underhållning. Det ska bli spännande!
Ikväll köpte Vincent en tavla till sitt rum som han blev så glad för!

Lördagsmys

RSS 2.0