Skolstart

Så kom äntligen dagen och en pirrig och ack så morgontrött Vincent traskade iväg till skolan med syster.

Det pirrar nog

Inte bara i Vincents lilla mage just nu. Allvaret står och knackar på efter en historisk sommar. Ja för det är faktiskt så. Denna sommar har varit fantastisk och en sommar som vi alltid kommer att minnas. Nu summerar vi, sörjer och samtidigt glädjs åt att gå vidare. Nu börjar en ny vardag för oss alla. Milton är en sol, han är så helt fantastisk precis som sina syskon. Den kärlek som finns och som så tydligt syns emellan dem kan få mig att gråta rakt upp och ner här i soffan. 

Aldrig i min vildaste fantasi kunde jag ana hur okomplicerat och helt utan friktion deras relationer skulle bli. Visst har endast en dryg månad gått men ändå.. Tack vare barnens empati, kärlek och värme har vår familj fått en fantastisk start tillsammans. Tack, tack för det mina underbara barn ni är precis lika vackra och kärleksfulla både på era in och utsidor. ❤️

Spontankräftis

Tyckte vi att vi skulle ha efter skolbesöket idag ❤️


01:31

Undrar när jag ska få sova...Like father..

Naah.. tycker ni att de är lika...?


Min lille gosplopp

Miltis myser ❤️

Miltis myser

Framme 😍

Skriv inläggstext 

Förkyld Miltis

Det låter som ett dåligt skämt men idag har jag ammat från kl.10 tills.. nu! 22:55 (jag ammar fortfarande) med uppehåll på två gånger på 40 min. Paus ett packade jag bilen och paus två handlade jag kaffe.. 

Miltis har somnat till några gånger och vi har försökt ALLT för att få honom att somna själv men icke.. 
Är lite trött nu efter en hel dags ammande men försöker tänka att jag aldrig kommer att glömma denna dag. Det tröstar när det känns jobbigt. För lite jobbigt är det att inte ens kunna äta, dricka eller gå på toaletten..

Fortfarande ingen som vill flytta..

Pappa ligger fint i våningssängen där nere 😅


Första utvecklingssteget är över!

5 veckor: Upp­levelse­världen
När? Klängperioden, som kan börja vecka 4–5, pågår allt mellan någon dag och en vecka.

Vad händer? Synskärpan förändras, liksom kroppens omsättning av glukos. Barnet börjar gråta riktiga tårar och andas mer regelbundet. Barnet kan hålla sig vaket längre stunder och verkar vara mer medvetet om omvärlden.

Jag som är ett fan av utvecklingspsykologi fullkomligt älskar att jag denna gång kan förstå min älskade lille plutt på ett annat sätt. Det är faktiskt helt magiskt att få bli mamma vid 38.. 

I förrgår hade vi en riktigt tuff dag där Milton var extremt klängig på mig. Han hade panik när jag inte höll honom i famnen. Igår tog han igen och sov hela dagen. Kvällen/natten blev även den tuff och imorse var vi lite trötta.. idag kom vännerna från Maglasäte hit och jag.. kastade ut M med huvudet före. Ja faktiskt gjorde jag det. M har ibland svårt att se att han har egna behov och har en förmåga att slå knut på sig vilket gör honom till surast i världen. Så idag köpte jag besök hos frisör/barberare på stan så han fick en heldags avkoppling och shopping under tiden jag roddade med barn och gäster. 
Gick fantastiskt bra! Ny man dessutom.. glad och nöjd.. kom hem! 

Ikväll har vi börjat med potträning på Milton och lyckats 4 ggr i rad. Inga blöjbyten alls och en leende bebis 😍 Det låter galet jag vet.. fast om ni visste vad jag vet så hade ni inte tyckt det! 

Inga barn vill ligga i gammal kiss och bajs och alla bebisar har en medfödd förmåga att signalera att de vill hålla det ifrån sig. Vårt samhälle har av bekvämlighetsskäl ökat åldern att göra barn blöjfria med 2 år de senaste 60 åren.. Babypottning även kallad EC, elimination communication, innebär att svara på bebisens rutiner och signaler för nödighet och då erbjuda barnet en plats att göra ifrån sig i, till exempel i en toalett. Så enkelt, så smidigt att jag är helt såld! 

Nu blir det bilder! 
Åh just det.. Milton har tagit två steg i knäet och älskar sedan igår att hoppa! Inte mycket men två hopp och det lyser i hans ögon!! 


Det händer så mycket!

Hinner knappt blogga men bildkavalkad! 

Idag har Milton inte velat sova på hela dagen. Han har ett utvecklingssteg och Gud som det märks! Idag kunde han nästan leka och har icke velat lämna mamma 1 minut. Har jag lämnat till M har han gallskrikit i panik! Inatt var vi vakna till 5 han och jag. Imorgon är det läkarbesök kl 10 och sen kommer farfar 12. Får se om jag kan hålla ögonen öppna.. Flisan bad mig att sminka mig idag innan hennes kompisar kom 😂 hihi 

Här kommer bilder! 


RSS 2.0