Hemmamys

Idag var det första riktiga höstdagen. Felicia fick vara hemma idag också men mår betydligt bättre. Vi sov länge medan regnet smattrade och åt sen frukost alla tre. Milton brukar vara uppe en stund innan han vill äta men idag såg Felicias frukost så god ut att han inte ville vänta. 

Jag håller på att flytta om alla barnens rum. Kanske inte låter som så mycket jobb men det är det verkligen. Roligt är det men ett evighetsprojekt. Hoppas målaren kan komma snart så att vi kan slutföra allt på riktigt. 
Vincent ska få bli av med sin gamla bokhylla och få ny förvaring och en ny soffa. Felicia ska få upp sina saker och få ordning på (alla) sakerna. Den nya sängen med förvaring under var verkligen toppen för hennes pussel och pysselsamling. 

Milton får ärva allt Vincents duplo och megablocks plus tågbana. Inte mycket kvar i Vincents rum nu när alla pojkleksakerna försvinner. Roligt är det iallafall att se hur fint det blir! Tanken är att Milton ska få en säng direkt på golvet så småningom och redan nu tänkte vi införskaffa den. Men vi får se om vi kan få hjälp med transport.. ingen dragkrok har vi. 
Ja ni märker.. mycket planer.. 
Ikväll ska jag ut och äta med Lovisa ❤️ ska bli riktigt mys!

(null)

(null)

(null)

(null)

 

0 kommentarer