Framme i Leiden

Igår efter
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igår eftermiddag kom vi fram till Leiden. Precis som de andra bilresorna gick även denna helt komplikationsfitt. Stannade på vägen och köpte mat på MC Donalds som till Vincents stora lycka hade minioner i sitt barnmeal. Vi kom precis i tid fram enligt GPS-tiden vilket var jätteskönt! Utan stress hann vi med att handla jag och Flisan medan M och Vincent satt i bilen så att V kunde sova färdigt.
Alla nöjda och glada alltså!
Igår blev det en sväng på stan för att se hur här såg ut. Leiden är fantastiskt vackert med kanalerna och de vackra gamla husen. Överallt putrade glada lördagsfirare runt på kanalerna och sippade vin med sina picnickorgar på båtborden. Såg så idylliskt ut!
Inatt sov vi i ärlighetens namn inte kanonas. Rummet hade två dubbelsängar med 2 täcken. Det blev slagsmål om täckena och V vllle som vanligt sova på golvet och var ledsen. Flisan förkyld och snarkade som en tok!
Det blev en hel del spring och vi fick användning av extrasängen som vi köpt med oss just in case. Lyckligtvis sov vi länge idag vilket räddde oss allihopa. När väl lugnet lagt sig och springet minskat sov vi till 10(!)
Idag tänkte vi åka in till Katwijk en badort en bit härifrån. Amsterdam lockar inte så mycket när allt finns på hotellet!
V och F har med glädje upptäckt hoppborgen, playstation, poolen, bubbelpoolen, bollhavet, leklandet och fick igår checka in i sin egen incheckningsdisk där de mottog varsin pysselpresentlåda! Ikväll ska de göra egna knappar med sina namn och Flisan skall göra sin egen muffins i muffinsdekorationstävlingen i barnklubben. 
Jepp så vem behöver Amsteram ;)
0 kommentarer