regn...

kan vara så fantastiskt avlastande. Efter jobbrejs med trettio arbetstimmar på tre dagar så var regn idag just precis vad iallafall jag behövde. En chans till återhämtning utan att känna stress som fint väder kan ge. Ni vet.. solen skiner och barnen vill inget annat än ut medan man själv mest känner för att ligga kvar på soffan, titta på märkliga dokumentärer om människor i djungeln, sippa kaffe och pilla navelludd.
då är regn skönt..
Igår var granniskväll och jag körde på två hjul hem för att hinna. Blev grill med massor av mumsiga tillbehör och mjukglass till dessert. Fast den blev kanske inte så bra.. Matilda följde receptet men trots att vi micrade den frysta klumpen gick den inte att vispa med elvispen. Sjukt kul hade vi men den jekla klupen fick vara just det. En fryst klump!
Mellon igår fick tillbehör som rosé i glasen och nypoppade poppkorn. Så himla härligt, Barnen fick pyjamas och varsin puff att somna i. Flisan somnade gott direkt medan V somnade i min famn. Det var inget annat än ljuvligt efter att ha saknat dem nu i tre dagar.
Fina ungar och härliga vänner. Ja och så regn.. man tackar!
 
trötta barn.. Iris somnade också i soffan..
 
 
koncentrerad Matilda som kommer på att klumpen är oigenomtränglig
 
 
liten trött gosing
 
0 kommentarer