omtumlande dagar

vilken händelserik tid vi kan lägga bakom oss nu Martin och jag.. Lycka, olycka, resor, hus.. Igår gick allt bara fint på besiktningen. Tja fram tills den inväntade kommungubben som skulle komma och godkänna inte dök upp. Nehepp han hade åkt på avtackning för god tjänst och tänkte minsann inte dyka upp på vårt lilla möte. Några samtal senare från vår duktiga bygghjälp så bokades tid nu på morgonen klockan halv nio. Piiieh..
Vi hade hur trevligt som helst med Älvsbyhussnubben som kom för att åtgärda felen. Han kom från Glimåkra, utanför Kristianstad där vi kommer ifrån. Dessutom bodde han nu ett stenkast från där jag hade min första lägenhet och en kilometer från där mina föräldrar bor. Hans dotter bodde i Åhus där M kommer ifrån och tja beröringspunkterna var många och vi snackade på som bara tusan. Var så trevligt att vi bjöd honom på fika och när vetebrödet kom i ugnen sa det PANG!
Ingen ström i halva huset..
Hmm... mycket spännande.. Två timmar senare upptäcktes en droppe i en utomhuskontakt och problemet var löst.
Men spänningen fortsatte.
Igårkväll precis när vi lagt oss och nästan somnat hör jag ett ÅH NEJ! från sängen bredvid..
Vincent kräktes.. och kräktes och kräktes..
Halva natten höll vi på och räknade till åtta gånger för lillprinsen. Jehupp.. vad göra..
Just nu avvaktar vi.. En tredjedels mosad banan har han fått ner än så länge och lite vatten. Sista illamåendet var halv sex i morse. Nu verkar han faktiskt pigg men jag kan inte avgöra om det är hicka eller magen och krampar på honom. Känns något oroväckande.. Har suttit och sjungit på toaletten en kvart för att undvika mer tvätt.. Oroväckande är också hur vi ska få all tvätt tvättad idag.. Den uppsättning täcken och lakan vi har här är oanvändbar och inatt sov vi på bara madrasser med lakan över oss. Det var KALLT!
Men vi har ju tvättmaskin i huset och M och hans pappa håller som bäst på att flytta grejer in från Schulgaard idag så förhoppningsvis hinner de tvätta en del iallafall!
0 kommentarer