Tjohoooo

Bänkskivorna i ask (samma träslag som vi har på golvet i hela huset) kom till sitt nya hem idag! Nu fattas bara att behandla,slipa och skruva bort de gamla innan det kan bli dags för "Peter" att komma hit och sätta upp mosaiken. Känns som att vi närmar oss färdigställandet av köket alltså!
Måste försöka piggelina upp mig själv idag. Var ju hos doktorn igår och vaknade imorse med kanonens ont i huvudet och i bihålorna. SKIT rent ut sagt är vad det är. Jag kommer aldrig att bli frisk!
vincent vaknade med prickar över helikoptern kroppen. Har ju misstänkt att allt inte stod rätt till med honom i veckan då han haft lite dålig aptit och lite lite gnällig. Så prickarna är säkerligen virusprickar vilket tyder på att han haft en infektion i kroppen i veckan. Inte förvånad..
Imorgon blir det iallafall jobb igen trots mitt igentäppta huvud. Först jobb på Enis 8-14.30 och därefter buss till gåsen för jobb 15-19. Lite kul att jobba på två ställen på en och samma dag. Hoppas bara på ett mirakel att jag mår lite bättre imorgon..
0 kommentarer