Ett sista farväl

Så sorgligt det blev idag när vi för sista gången kunde slinka förbi världens i särklass finaste grannar. Tog med en alldeles för liten flaska glögg som tack för allt och jag kunde faktiskt inte hålla tillbaka tårarna när den överlämnades. Alla gånger som jag och minisarna slunkit förbi över på en kopp kaffe.. bara att veta att de finns där och alltid, verkligen alltid, ställer upp..
Vi kommer sakna lägenheten men frågan är om de där fina grannarna inte kommer att bli saknade nu ännu mer.
Med en lite tramsig tår i ögat lämnade vi ikväll för ytterligare äventyr. Har iofs hunnit med en hel del jag och maken ikväll redan.. Efter att vi stått och studerat snön hemma i Degeberga i förmiddags begav vi oss till mormor och morfis som tog emot, som alltid, med öppna armar.
Barnen fullkomligt tjöt av lycka över att vara på plats. Flisan var så exalterad att hon fick varva ner en stund framför tv'n när vi kom fram. Hon hade då suttit och sjungit sånger om mormor och morfar hela vägen in till Kristianstad och när vi väl var på plats.. då blev det nästan för bra!
Ett snabbt samtal med mormor och morfis ikväll talade om att allt gick planenligt. Vilket inte var så konstigt med tanke på att barnen inte ens brydde sig om att säga hejdå när vi gick. Barnen hade då fullt upp med att pyssla inne i "mysrummet" som gjorts om till barnrum med allt pyssel man bara kan tänka sig. Till och med golven var utrustade med täcken och kuddar så att alla kunde vara nöjda om man skulle behöva en liten slummer. Ikväll var mormor och morfar "doktor grå" och "doktor blå". Mormor iförd en blå tröja och morfar iförd en.. grå! Båda doktorerna fullt upptagna med att bota alla mina gamla nallar :)
Väl hemma mötte oss världens renaste lägenhet och finaste fröken från Flisans förskola som lyckades avhandla kortaste kvartsamtalet när vi kom fram. (Flisans fröken sköter även vår flyttstädning)
Fick reda på att förskolan är flexibel vad gäller Flisans förskolegång under december månad och hon är välkommen när hon vill. Kanske lite extra speciellt nu nästa måndag då hela gruppen ska iväg och träffa tomten på stan, samla in nallar till barn i andra länder och äta på Pizza hut.
Får se om och hur vi kan lösa det..
Efter en Emporiarunda och barnlös shopping. Vet ni hur underbart det är.. har vi nu blivit smått nyekiperade både jag och maken.
*lycka*
Får se hur kvällen blir nu men vi är redan både mätta och nöjda! 
 
Titta mamma det snöar!!

 
0 kommentarer