espresso, Gerimax, Kan Jang..?

Tusan skulle behöva en cocktail av alltihopa just nu känns det som! Kom precis hem ifrån frukost borta på Seges barncafé "Fröet" som jag trodde skulle pigga upp oss men nope.. Icke sa nicke. En dubbel espresso här hemma senare ligger tröttheten fortfarande kvar som en tung filt över axlarna.
Blörk.. bara låt mig bli frisk någon gång och slut på denna förbaskade flytt som känns segare än klister för tillfället.
Vinceprinsen och jag hade i vilket fall en mycket trevlig liten frukost på caféet i morse trots att både han och jag var rejält trötta och snuviga. Vincent verkade näst intill lite fascinerad över att andra också kunde sjunga "våra" sånger och var tyst som en mus under sångstunden.
Kändes nästan som om han tänkte "mamma gud så konstigt.. de kan ju också "Lilla snigel" och "Klappa händerna". Inte förrän den sista sången "Imse vimse" kvicknade han till och fick igång, iallafall en tillstymmelse till, kryp med fingrarna.
Mest stod han blick stilla ca 30 cm från mig (självständigare kille får man leta efter) och bara iakttog de andra barnen och föräldrarna när de sjöng. Inte förrän i slutet kröp han mysigt upp i min famn och lutade huvudet så tungt mot mitt bröst att jag nästan trodde att han skulle somna.
När vi sedan skulle klä på oss och gå visade han mycket duktigt att han kunde säga alla ord som har med att klä på sig att göra. "jacka, sko, fot, strumpa," och när vi kom fram och närmade oss bilen.. såklart.. Biiiil!! Vincents favvisord! Kan ni tänka er honom på en parkeringsplats.. där är han lugnt i sitt esse ;)
Orden ramlar ur Vinceprinsen fortfarande och jag är så himlans stolt och glad att han är så tidig med sitt tal.
Ikväll blir det lugn hemmakväll. Ännu en middag denna veckan är tyvärr inställd med anledning av förkylning och ögoninflammation. Denna gång hos Sparrisarna :( Känns ju som att det är fler än vi som är konstant sjuka just nu iallafall.. Imorgon blir det jobb för min del till 22 medans M och co flyttar alla de tunga möblerna och mormor och morfis passar barnen. Undrar hur pigg jag kommer vara imorgon på jobbet egentligen men det ska nog gå.
Men SÅ skönt det ska bli att få komma härifrån på söndag.. hoppas helgen nu går supersnabbt!!
 
Vincent spanar in sångstunden på "Fröet" lite på håll.. strumporna har han just lyckats få av..
 
 
0 kommentarer