Kök

Får oss just nu att bli smått förvirrade här hemma. Spanade igårkväll, när barnen somnat, igenom tillvalskatalogen och blev ganska dystra.. Fy tusan vilka trista tre kök man hade att välja mellan! Ett matt vitt som vi fick se live igår var standarsvalet. Som sämre tillval, dvs vi får pengar "tillbaka", var ett om möjligt ännu fulare kök med brunsvarta träaktiga kanter.. Som extra lyxtillval för ytterligare 20 000 fanns en URFUL eklucka i massiv ek.
Huh!
Så nu är familjen Schönis lite förvirrad över hur vi ska lösa problemet. Skippa kök från Älvsbyhus och få pengar emellan. Dvs alldeles för lite pengar för att köpa ett annat kök.. Eller ska vi ta köket och komplettera med luckor från ett annat företag (läs IKEA) Är det överhuvudtaget möjligt och hur mycket skulle det kosta?
Ett ytterligare alternativ är att ta det vita stadarnköket och lacka om luckorna till högblankt för en 4000 extra.
Hmm.. Lite att fundera över..
Sitter just nu framför filmen "Delfinen i det stora havet" med en uppgosad Flisan brevid med pyjamasmyskläder, filt och kuddar. Vincent sover utanför under mysiga filtar han också och vi andra sitter och pustar efter storfrukostbrunch. Mmm!
Idag blir det nog forskning och vidare diskussion om huset inför mötet med Älvsbyhus på onsdag. Lista på frågor är skriven och en hel del efterforskning på Älsbyhus forum skall göras.
Tur vi laddade med superfrulle..
 
Laxmacka för Flisan
 
 
och när laxen tar slut på brödet fyller vi på.. Flisan sparar på brödet ;)
 
 
som sagt mycket lax och lite macka..
 
 
Vincent är som vanligt färdigäten på tre sekunder och roar sig därefter med att möblera om lådan
 
 
kombinerat med ståträning som skall applåderas..
 
 
 
0 kommentarer