Pass fixat..

till alla utom lillebror! Han får helt enkelt vänta tills skatteverket registrerat honom nästa tisdag. Vi andra väntar och hoppas på att få åka iväg.. Igår tackade vi nej till familjen i Wien och nu väntar vi svar från familjen som vi verkligen vill byta med. Precis när vi satt och mumsade ostbricka igårkväll, jag och maken, båda kidsen sov gott i sina sängar, damp det nämmeligen ner ett mail i inkorgen.
Kanonas hus, kanonas familj och precis det stället vi vill åka till!
Ååå vad vi hoppas..
Hoppas gör vi också att att lillebror klarar sig från förkylningen som har drabbat alla de andra Schönisarna nu. Idag har M börjat snuva, jag har feber och Fliset fortsätter glatt att hosta och snörvla. Lite otippat trillar dock finaste mormor och morfarn ner imorgon för att kidnappa äldsta kiddden för att bege sig till Borgeby och inhandla nya skor. Hörde något om att de även skulle besöka leksaksaffären i Borgeby så troligtvis kommer storskruttan hem myyycket nöjd imorgon kväll..
Mammsen och pappsen tackar och tar emot och tänker spendera dagen i garaget för tömning och tippkörning med de stoora grejjerna. På kvällen vankas det finmiddag med hela bunten!
0 kommentarer