På väg hem!

Med bilen helt överfylld med grejjer. Kunde inte få in ett naffs mer och ändå är halften kvar.. Hmm vad göra, vad göra..?
Jo, ringa mormor och morfar som förvarar halva bohaget hemma hos sig till fredag då de är bjudna på "sätta-upp-tv-middag" hemma i casa Schönis :)
Snuffsiga gänget är vi allihopa, kanske inte sådär jobbigt snoriga men lite lagom hostsnuviga. Vincent har fått en ögoninflammation som vi kämpar med också. Inget som verkar störa honom som tur är men ögat kleggar igen varannan timme och måste duttas av med uppkokt vatten. Vincent.. ja han är ju världens gladaste och goaste unge som inte alls verkar störas av att jag håller på och pillrar. Har faktiskt aldrig varit med om en gladare liten fis. han är ständigt leende lille V. Som en sol från det att han vaknar på morgonen tills han säger godnatt på kvällen. Sover gör han kanske inte nämnvärt nu när han är sjuk bara. Snurrar helvarv kring sin egen axel på nätterna och vill inte komma till ro. M och jag har honom i vår säng nu när han är sjuk eftersom han har ett gigantiskt närhetsbehov nu. Gossigt att ha honom brevid sig men lite knussligt att sova när han ligger och snurrar. Menmen.. vi kan ju turas om att sova M och jag och med en extra liten slummer på morgonen (ni vet Flisan sover ju inte så lite hon..) så fixar vi biffen utan problemas!
Ska dock bli skönt att återse min underbara säng igen.. borta bra men hemma bäst!!
0 kommentarer