Första dagen

Imorse tänkte jag när vi körde iväg vad det var som hände.. allt bara flöt på. Jag vaknade, fick upp Milton och allt bara funkade perfekt. Vi lämnade Felicia på vägen hos Alva och kom fem minuter innan utsatt tid. Allt var packat och klart, redo att packas in på rätta ställena. Kändes kanonas. 
 
Milton var igång direkt och började leka. Gillade det mesta och även ute på gården tyckte han mest om rutschbanan och gungorna. Han sjöng och ropade "gunga gunga". Sen råkade han halka och fick en bula i pannan.. men ändå efter lite kram var han uppe och i farten igen. 
 
Vid lunch var Milton dödstrött. Banen fick thailänsk kokt fisk i kokosmjölk och hela minimajs, stekt morot och rå morot och rå spenat. Milton tyckte det smakade mindre bra.. inte alls.. Han provade och spottade ut och de små riskornen kunde han inte få upp med gaffeln. Han äter i princip bara med gaffel här hemma eftersom vi för det mesta har bitar eller lite tjockare sås.. Förskolan hade heller ingen pipmugg så Milton blir alldeles för trött och ville till sist inte alls äta eller dricka. Han fick ett knäckebröd med ofantligt mycket smör som mättade för stunden innan vilan. Han somnade sedan på fem minuter och vaknade efter en timma. 
 
Efter mellis där han klarade bra att äta joggi ur mugg och frukt var humöret på topp och han hade otroligt roligt! Fröknarna är ju samma som när Feleicia och Vincent gick på förskolan med några extra nya ansikten så det var riktigt härligt att träffa alla igen! Milton hittade sina favoriter och stormtrivdes. När vi skulle gå hem gjorde han först bistert motstånd och sedan vinkade han och sa hejdå!
 
Hämtade Vincent på fritids och han berättade att han haft den bästa dagen! Han hade velat leva denna dag om och om igen. han hade ritat massor och lekt med Svante. Han hade också fått två lasersvärd i present som Svante tillverkat till honom. 
 
Felicia och Alva var hemma stolta som tuppar att ha varit själva hela dagen. De hade stekt pannkakor och sedan gått hem till Felicia och gosat med hamstern Honey. De hade disco när vi kom och kastade sig över Milton och dansade med honom. Han dansade mer än gärna med dem!
 
Vincent var dödshungrig och jag fick kasta ner nudlar i en kastrull. Både han och Felicia hade aldrig ätit godare mat... hahahaha Bra med god aptit efter lååång dag för dem båda. 
 
Nu är vi dödströtta allihopa och läntar nog alla efter våra sängar. Ska försöka göra ett schema för januari innan vi däckar hela familjen.. mycket möten mm mm denna månad!

Kommentera här: