alicemeds

Nyårsafton

Allmänt Permalink0
Vincent sover och pannacottan för 17 personer med halva satsen vit choklad och halva mörk står färdig på spisen. Nu återstår bara att skiva jordgubbarna och lägga lite vanilj och florsocker på dem så de får stå och gotta till sig tills ikväll. Mmm.. GOTT!
Igår var mamma och pappa här och firade lillenyårsafton med oss. Hade en underbar kväll som vanligt och kanske kanske lite mysigare än någonsin tidigare. Tror att det hänger lite på att vi hängt så mycket under julhelgen så att alla är så vana vid att slöffsa runt ihopa och bara trivas. Inledde dagen med ett besök på VC där det konstaterades att jag hade öroninflammation.. no shit.. det hade jag diagnostiserat alldeles på egen hand redan vid tresnåret ;) Fick penicillin att ta tre gånger om dagen ett tag framöver. Doktorn var faktiskt riktigt rolig (tyckta han själv) när han tittade i örat med öroninflammationsförstoringsglasmaskinen (ja vet iiinte vad den heter..) ÅÅÅÅååå så FIIINT tjöt han i mitt halvdöva öra och nickade häftigt.. "Eh va..?" sa jag lite smått förbryllad.. Ja TITTA så fint exempel på öroninflammation. Så fint så fint sa han nöjd.
Eh..?
Väl hemma blev det frukost till hela familjen och sen drog M och pappa igång med att sätta upp tv'n. Mamma tog barnen och jag tömde bort alla julpyntgrejjer. Underbart skönt fritt, vitt och fräscht det blev sen! Ska ta några bilder!
De nya lamporna i vardagsrumemt blev suuper!
Nej nu står lunchen klar och det är definitivt dags att äta!
GOTT NYTT ÅR!!!
Till top