alicemeds

Idag

Allmänt Permalink0
Hade jag en lite körig men bra dag kan man säga. Imorse tog jag på mig en röd klänning som Vincent nästan tvingade mig att köpa i Rom. Han tyckte den var den finaste klänning han hade sett och såg så stolt och glad ut imorse när jag tagit på den. Först start i Vellinge för möte med arbetsgruppen där jag helt plötsligt blev anmäld till en ny intressant utbildning som ska bli jättespännande! BIFF heter den dessutom *skratt*. Barn I Föräldrars Fokus står förkortningen för och den innebär i korta drag att man ska lära sig att hålla i utbildningar för vuxna/barn som genomgår separationer/skiljsmässor.
 
På lunchen hann jag flänga ner till Trelleborg för mitt livs första mammografi som gick snabbt och smidigt. Var nog lite stressad och råkade parkera 1 km bort och fick springa hela vägen för att hinna..  Kändes skönt efteråt att ha det gjort faktiskt. I eftermiddag hade jag uppföljningssamtal med min chef om min anställning och hur allt går. Jag blev stolt och glad av samtalet och fick faktiskt en riktig energiboost av chefen! Kändes toppen!
 
Efter mötet fick jag reda på att jag dessutom inte skulle jobba över idag till 18 utan kunde åka hem redan klockan tre. Ännu mer Tjoho! Hämtade Flisan hemma, Miltis och sist Vincent på skolan. När jag kom sa hans fröken att det var en superfin klänning Vincents mamma hade och jag fick berätta att det minsann var Vincent som HELT valt den. Ni kan bara tänka er så stolt Vincent blev!
 
Hemma blev det ganska mycket fix ikväll och lite med det ena och det andra. Mycket praktiskt nu att göra. Tvättmaskinen 1 månad gammal har gått sönder och läcker vatten, kläder ska fixas till barnen och kalendern är full denna och nästa vecka. Nästa vecka, på måndag, åker jag dessutom till Örebro med jobbet på konferens. 
 
Imorgon är det valborg och vi ska grilla med fina kompisar här hemma. Har köpt en massa korvar av olika slag och så blir det goda tillbehör och marängsviss med frukt till dessert. Flisan ska vara med och tända bålet med scouterna så bål blir det minsann iår! Vi kommer inte undan *skratt* oavsett väder så kommer vi att åka dit! 
 
Rufsig mamma efter stressad mammografipremiär
 
(null)
 
Klänningen med stort K
 
(null)
 
Föris behövde en glassburk till verksamheten imorgon så vi fick äta upp glassen.. Milton åt själv.. kan man knappt tro *skratt*
 
(null)
 
Till top