alicemeds

AHA!

Allmänt Permalink0
Googlat vidare och hittat detta:
Symtom vattenkoppor:
Först känner sig barnet allmänt sjukt. Det blir hängigt, kan ha feber, lite snuva och ibland ont i huvudet.
Funderar om det inte ändå är vattenkopporna som gör Vincent sjuk. Jag frågade honom imorse om han hade ont i halsen eftersom han inte ville äta och eftersom jag har ont i halsen. Självklart svarade han "ajaj" och tog sig för halsen.
Hellooo Einstein.. trodde det var en del i ditt jobb att inte ställa ledande frågor..
Misstänker även att kräkningarna är början nu när sjukdomen sätter igång. Hittade även några misstänkta prickar på Vinnepinnen nu när vi badade efter illamåendeincidenten. Han har feber och ser rejält sliten ut ikväll. Äta har ju varit det sista han velat idag.
Får se hur det utvecklar sig imorgon. Isåfall borde prickarna komma då ordentligt. Flisan blev helknasig dagen innan prickarna kom. Vincent har varit.. "helknasig" nu i två dagar.. Vet inte om jag hoppas eller inte. Kanske gör jag det ändå.. Kom igen nu vattenkoppsrackare, jag är redo!
 
Var tvungen att smygta några bilder efter illamåendeincidenten då barnen placerades framför en film vi lånade ikväll på biblioteket i Limhamn. Flisan var nog orolig för Vincent för plötsligt kasade hon ner från stolen och gick fram och strök honom kärleksfullt över kinden. Efter det gick hon och hämtade hans kanin så han skulle må lite bättre. Vincent blev jätteglad och mitt hjärnta smälte. Fina, fina barn..

 
 
Till top