alicemeds

Vår lilla Golf

Allmänt Permalink0
Har ju tragiskt gått bort och måste ersättas omgående eftersom det är ett abslout måste med bil för att ta sig till våra arbeten. Idag fick vi reda på att en reparation kostar 10-25 000 och det är ungefär vad vi kan räkna med att få för en fungerande liten Golfbil. Vi måste hitta alternativ och kommer försöka sälja genom en firma i östra hamnen i Malmö på fredag. Hoppas innerligt att det går. 
Med lite kniven på strupen måste ny bil ordnas och jag tänker att en Ceed kan var tänkvärt. Den är rymlig och säker.. och fin. 
Har kontaktat vår bilförsäljare i Hsb och ska ev åka förbi imorgon och titta vad de har hemma. Imorgon är ju nämligen dagen som vi också skall hämta hem vår Flisa äntligen. Prickig som en prickigkorv med prickar och blåsor över hela kroppen troligtvis av gräs och bad i sjön. Får se om vi kan duscha och smörja in henne från topp till tå nu när hon kommer hem. Lägerlivet verkar hon iallafall ha klarat med bravur. Min älskade modiga modiga flicka! 
Igår och idag har vi haft lånebarnet Oskar här hemma som hängt med oss från morgon till kväll. Idag var vi i Lomma på utflykt allihop och tittade på djur och handlade fiskar mm. Igår var vi i Höllviken och hängde en del på mitt arbete och hälsade på. Avslutade dagen i Trelleborg och konstaterade att det var alldeles för länge sedan som vi åkte båt! Får se vad vi kan göra åt det under det närmaste året. 
Till top