alicemeds

Lördagen

Allmänt Permalink0
Bjöd på sovmorgon. Är obeskrivligt lättad över att ha fått Felicias resultat igår. Herregud vad jag varit orolig för detta. Sovit så dåligt de senaste veckorna och känt mig riktigt deppad. Bara gått och väntat och oroat mig. Känner att det är en riktig Akilleshäl hos mig att jag oroar mig och har svårt att släppa när barnen mår dåligt för något. Den enda gången jag släpper det är egentligen när jag har mina jobbmöten med föräldrar. Då är jag så koncentrerad att jag släpper allt.. faktiskt skönt 😅 jobb kan vara avkoppling på ett sätt..
Idag åkte vi till mormor och morfar på spontanbesök. Dagen inleddes på loppis i Åhus där V handlade mest av alla. En stor tavla och en massa bra böcker mm till Milton. 
Vi fikade också innan på Ekströms kondis i Degeberga hills. 
Blev en riktigt mysig dag! En höjdpunkt blev också ett stopp på vägen hem när V och F fick fria händer att handla godis för en peng de fått av världens bästa farfis! Vilken lycka... det blev ostbågar, maraboukakor mm. Milton fick en varm fleeceonepiece med paw patrol som han kommer bli jätteglad över när han vaknar. Bra också för det är lite kyligt på nätterna i Degeberga när vi inte eldar. 
Till top