Nya husdjur!

Vilken vecka vi har haft. Två föräldramöten och fullt ös på kvällarna. Igår skulle vi verkligen landa och ha en lugn helg efter den förra som blev mest halsflussig med sent besök på jourvc i fredags. Men det blir ju som ni vet aldrig som man tänkt sig..
 
Eftermiddagen börjar med att V drar ut en halvt lös tand vilket resulterar i Vingelstads blodbad. Han var så otroligt lugn och modig i det hela och fick traska runt med en tampong i munnen tills det släppte. När våra fina kompisar dyker upp för fredagsmys blir alla lika glada. Och där går V runt med en tampong i munnen.. inget konstigt alls.. Den var iallafall oanvänd *skratt*.
 
Efter en halvtimmas mys upptäcker vi dock att ett av barnen drabbats av.. suck.. en vanlig åkomma hos skolbarn genom att detta barn högt och tydligt ropar från ovanvåningen att barnet "fått nya små kompisar" som barnet EJ har önskat sig.. 
 
OMG
Vilken cirkus.
 
Barnet tar det lugnt men kompisarna får äckelpanik och flyr hals över huvud. 
Det är lite som att vi drabbats av skörbjugg, pest eller Ebola.. 
Men jag är icke den som är den.. jag förstår dem till 100% jag hade också flytt. Eller rättare sagt jag ville kanske egentligen mest FLY själv ;)
 
Så kvällen igår gick åt till att tömma hela huset på textilier, boka tid hos läkare och få medicin till alla fem eftersom den icke receptbelagda medicinen var slut i hela Sverige och då Milton måste få en särskild medicin eftersom han är så liten. Åter igen tog nog det lilla modiga barnet situationen mest med ro. Huset fylldes av 1 ton tvätt då alla sängkläder måste bytas varje dag. Alla gosedjur, kuddar, plädar och mattor bankades och packades omsorgsfullt ner i sopsäckar för karantän i förrådet. Ja ni kanske kan föreställa er fredagscirkusen Schönisbönis.. 
 
Just nu håller M på att dammsuga hela huset efter att vi badat alla barn och bytt sängkläder igen. Tvättstugan är ju rätt full om man säger så.. Skönt att slippa tänka på vad man ska göra idag! Frågan är om jag skrattar eller gråter men jag tror faktiskt mest skrattar. Vi har varit igenom detta två gånger förr och vet vad som måste göras. Husdjur har aldrig varit vår grej. 

(null)

(null)

Kommentera här: