Fortsatt snuvigt här

Men ändå lite bättre idag tycker jag!
Igårkväll somnade Vincent på soffan klockan åtta och vaknade imorse klockan tio (!!). Han har alltså sovit i 14 timmar inatt.. inte klokt! Ändå har han verkligen både varit och sett otroligt trött ut idag. Inte mycket fart men ändå orkat att pyssla en stund med brorsan och mammsen. Jag har inte tagit tempen på Vincent ännu idag och tycker helt ärligt att det är lite småklurigt det där med feber. Även om Vincent inte har feber så ser han ut att ha blivit överkörd av en mental buss och är så trött! Vi får se hur det blir imorgon... på torsdag ska han gå till skolan senast iallafall!
Idag har det alltså inte blivit så mycket gjort mer än pannkakor och en hel massa julpyssel. Vi fick julfeeling igår hela familjen och har faktiskt redan börjat pynta. Det blev också lussebullar igår kväll...
 
En som sov hos mamma inatt..
 
(null)
 
En riktigt morgontrött liten kille..
 
 (null)
 
 En till morgontrött.. men med fina pannkakor som önskades till frukost!
 
(null)
 
(null)
 
Lite bullmys under pysselstunden.
 
(null)
 
(null)
 
Miltis pysslade en noshörningstavla. Först satt han och pussade på noshörningarna en lång stund. Han tyckte nog att de var väldigt fina!!
 
(null)
 
Sedan pysslade vi lite med lera.. nappen kom till eftersom han gärna villa mumsa lite lera också..
 
(null)
 
Våra pysselalster
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Och när Miltis sov middag passade jag och Vincent på att se Smurfarna!
 
(null)
 
Sedan kom Flisan och Alva hemom för att hämta Flisans mobil. De skulle inte komma in men helt plötasligt så satt de här ändå och mumsade korv och korvbröd.
 
(null)
 
0 kommentarer