Helgen

Helgen har varit lugn och härlig på alla sätt med underbart väder. Molnet har varit min förkylning som inte släpper. Fyra veckor firar vi nu tillsammans med några uppånergångar. 

I lördags monterade M våra fina nya vindskydd som gjorde succe! Det blev en helt annan femma att sitta ute med dem uppe både vad gäller insyn och vind. Jag gick långpromenad i lördags på egen hand. Så skönt! Martin var hemma med barnen och Håkan kom och hälsade på. Vera var här över dagen. Igår körde vi en runda till Smyge på den årliga loppisen. Vädret var ju ljuvligt och barnen och vi hade verkligen en underbar dag. Kvällen avslutades med god mat på terassen. Blev en sen kväll för alla eftersom ingen nändes riktigt att gå och lägga sig...

Denna veckan åker Martin på semester med en kompis på egen hand. I hela fyra nätter ska han vara iväg på festival!! Rockfestival dessutom!!
Jag och barnen blir hemma och mormor kommer och hjälper till. Det känns verkligen fint att hon gör det. Visst hade det säkert gått på egen hand men det blir ju lite mer "fest" för oss alla att ha mormor här! Jag har faktiskt bett att få hämta Felicia lite tidigare på torsdag eftersom vi planerar en liten tripp till Tivoli!
Känns smart att ta det en dag i veckan för att slippa alldeles för mycket folk och dessutom har Vincent Leksaksdag på skolan vilket han ser väldigt mycket fra emot på fredag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0