Men seriously?!

Uppe med mammsen till 03.30 och sedan hos pappsen resten av natten. Tänk att vi kan hjälpas åt såhär utan att det blir det minsta lilla gnabb. Det är faktiskt helt underbart att ha en så fin man ❤️ 
Miltis vaknade blek och trött imorse vid halv åtta med över 38 i feber igen, diarré och snuva. Hoppas på tänder men det känns inte det minsta ännu iallafall. Lilla älskade unge vad jag hoppas och önskar att du snart får vara frisk. 
Med dålig aptit fick det bli allt som gick till till frukost. Lite macka med smör, banan, majskrok och ersättning. Skönt att kunna ge ersättning fortfarande så att han får i sig det han behöver iallafall! 
Han kämpade stenhårt och orkade busa lite nu innan han somnade i vagnen. Han älskar att leka med sitt lekbord, göra high five och klappa. Ja.. och så riva ut tvätt från skåpen när jag lägger in förstås. Får se vad vi kan göra i veckan beroende på hur Miltis mår. Planen är att farfar kommer på besök idag. Imorgon ska jag och Milton till Lund, på onsdag ska vi träffa en kompis och luncha, torsdag/fredag kommer mamma och jag ska försöka plugga. 

0 kommentarer