Kalasdag

Hej! 

Veckan har varit minst sagt intensiv. Jobbet är inne i sista rycket och i veckan var jag och Milton i Stockholm och vände. Hemifrån 7 i onsdags och hem 20.30 i torsdags kväll. Allt gick i princip fel som kunde.. biljetten, överbokat hotell, taxiresa till nytt hotell utanför stan och taxichaufför som missuppfattat situationen och vägrade släppa oss ur bilen kl 20 i onsdags kväll.. 
Resan gick ändå rätt bra på tåget men fogarna tog rejält med stryk och igår kunde jag knappt gå. Hade tagit semester och låg ner hela dagen för att klara studentfesten på kvällen. Körde för att hämta M vid tre på jobbet men började gråta i bilen för det gjorde så ont att sitta upp. M fick köra hem en gråtande fru igen. Så jobbigt när kroppen strejkar och inte vill. Hade inte kunnat sitta 3 timmar Kristianstad t/r och än mindre någon timme på festen. 

Blev liggläge i soffan hela kvällen alldeles ensam. Idag är det en gnutta bättre och jag kunde lämna Flisan med kompis på kalas i Malmö vid 10. Ikväll ska faktiskt vi i familjen ha lite kalas. Hittade en glömd paket i förrådet och eftersom barnen har varit borta i veckan hos mormor och morfar passar vi på. Köpte en liten sak till Flisan också och ska baka äppelpaj senare. Blir fläskfilé med kalaspastasallad också 😁☀️
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0