Pysseldag

Igår hände det som aldrig händer. Jag fck gå hem från jobbet med feber. Hade egentligen förstått redan på morgonen men förträngde.. Hämtade upp barnen och berättade för en förvånad fröken att Vincent skulle stanna hemma imorgon eftersom jag var sjuk. "Det är det inte så många som gör" sa fröken. De flesta lämnar sina barn på förskolan när de är sjuka. Alla gör som de vill tänkte jag.. har aldrig ens tänkt tanken på att ha mina barn på förskolan när jag är hemma. De hade inte velat det och inte jag heller. Säkert olika från familj till familj.


Vincent hoppade jämfota av glädje imorse när vi vinkade hejdå till Flisan och pappa. "Heeej heejdå vi ska vara ensamma hemma" ropade han lyckligt oh vinkade frenetiskt. 


Bestämde oss för lugnt pyssel..


Jag satte fram en fåtölj som jag satt i och hjälpte Vincent. Hade ju inte den där jätte-energin med feber i kroppen.. 



Visst blev våra halloweenhäxor fina?!



Piggaste mamman i stan.. NOT!


Vincent tog initiativ till att dammsuga lite efter ;)



Jag googlade upp en förkylningssmooothie som Vincent smakade "Äcklig, smakar som gammal groda!" sa Vincent. Jag höll med..
Sen bagav vi oss iväg för att hämta Flisan. Jag packade med fika i bilen så åkte vi ut på landet. Fem minuters bilresa hemifrån uutryckte Flisan dagens citat:
"Tänk om man hade bott här ute, då hade man fått gå upp kl 5 för att åka till skolan" "Mamma kolla cooolt de har EL här ute!" (pekade frenetiskt på gatlamporna)
"Mamma titta!! Brevbäraren åker ända hit ut!"

Otroligt vackert!


Äppelpaj i bilen :)


Hemma upptäckte Flisan våra häxor och blev inspirerad.



Jst nu pågår julpyssel och lite halloweenpynt!




Duktigaste barnen i universum!
0 kommentarer