inte vad vi räknat med..

Vincent hade svårt att svälja igår när han vaknade efter kvällsvilan. Han hade så ont.. ognällig som han är så såg vi att han fick ta sats för att bara kunna svälja lite vatten. Det blev samtal till 1177 och vi övervägde med att åka in med honom direkt. Det där som hände mamma har ju satt sina spår..
Vi beslutade oss dock att avvakta tills idag. Inatt vaknade Vincent en gång i timman och lyckades även kräka ner sängen. Tack gode gud att vi tagit med oss alla våra egna sängkläder hemifrån så att det inte var så stor fara.. Här finns ju ingen tvättmaskin..
Imorse blev det lite strul med att hitta en läkare eftersom vi blev avvisade från det första stället. Andra stället blev det jackpott och det konstaterades såklart halsfluss. Söt läkare dessutom med två barn på 4 och 6 år som skulle på semester till Sverige med familjen i sommar! :)
Det blir ju aldrig som man tänkt men ändå ganska så bra! 
Det blev en tur med bilen med barnen på en vacker väg. Det blev såklart presenter till båda som varit så duktiga. Vincent eom kämpe och Felicia s´för sin empati och förståelse både för sin lillebror och för sina föräldrar som inte hade tid för henne just idag. 
Vincent mår skräp.. vi hoppas så på att kunna få i honom mat ikväll. Han har inte ätit sedan igår knappt. Håll tummarna.. 
1 kommentar
Anonym

Hoppas Vincent kryar på sig. Halsfluss är en otäck sjukdom.
Kram

Svar: Usch ja! Vi blev ganska oroliga igårkväll.. Nu sent ikväll piggnade han till bra och kunde äta fredagsmys till och med 😀👍
Cicci