Starten

Resan började alltså fint igår. Trötta var så såklart imorse och jag lite lättad eftersom min andra pencillinkur denna sommaren nu äntligen börjat verka. Var lite orolig igår och ringde tandläkaren eftersom det fortfarande inte gick att öppna ena ögat riktigt maa svullnaden men blev lugnad att det nog skulle gå bra idag vilket det gjorde. Pust..
Semesterns andra lilla.. fadäs.. var att V blev grymt åksjuk på vägen och tja.. vi fick slänga en omgång kläder och rengöra baksätet efter en timmas körning. 
Måste erkänna att tusen tankar gick igenom huvudet när jag stod där och rengjorde baksätet och med resten av familjen på en parbänk några meter bort. Vincent gråvit och hjälpligt invirad i en fleecefilt. 
Men det som börjar dåligt kan bara bli bättre! Och minsann det har det blivit!
MC Donalds hade Vincents favoriter "Minioner" i sitt happy meal. Bara en sådan sak.. Vincent vakande dessutom efter att ha kraschat efter incidenten och var hungrig. Nu kom vi fram till ett så fint hotell med egen stor tvårumslägenhet, såpbubblor och presenter till kidsen och snart är det dags för swimmingpoolen. Tjohooo! Nuuuuu KÖR vi!
Vive la vacance!


0 kommentarer