Barnen rusar rundor

Ikväll blev det lasagne till hela familjen. Mmm! 
Flisan som varit på brandmanskalas/Angry-birdskalas var så toppad att hon fick matas till sist för att få i sig något. Jag blev nästan lite arg.. blir jag sällan men oj vad de skärpte till sig både hon och hennes överbusiga bror som just då fått för sig att bara äta saltgurkor till kvällsmat.. *suck*
Ett litet "Nu räcker det!" från en mamma som inte brukar säga ifrån gjorde det knäpptyst kring bordet och båda satte sig och åt som två änglar. Flisans och min tårta som vi gjorde igår slank ner till söndagsdessert och nu är det mätt och sockertoppat ös här hemma. Flisan är mamman och Vincent är.. barn och/eller häst. Skum blandning tycker ni kanske.. wellwell de leker bra tillsammans iallafall.
Precis nyss satte sig hästbarnet och pussade sin storssysters strumpor. Hmm vad säger man då. När vi sade neeejee skrattade båda så de knappt fick luft. Och vad säger man då?! 
Ibland förstår de varandra på ett sätt som vi vuxna bara inte förstår. Det är lite fint och lite förvirrande.
Det blev som sagt besök på brandstationen idag för hela familjen. Vincent var mycket imponerad. Efter kalaset åkte vi hem och packade picknickorgen och sedan bar det av till Smygehuk. 
Som det blåste idag. Flisan och jag höll på att blåsa bort. Fick bli picknick i skydd av bilen efter en kort promenad. 














0 kommentarer