Mycket fix

Återstår innan huset är riktigt färdigt. tur att vi visste vi vad vi gav oss in på Innan vi flyttade in! 
Har en viss känsla av att inte alla vet det. Tror att många som bygger hus låtsas att det går fortare än vad det i självà verket gör. Det är bokstavligt talat fix varje kväll här hemma. Skillnaden mot vad jag kanske trodde är bara att det här fixandet faktiskt är riktigt kul! 
Man gör det liksom precis lika gärna som att slappa framför tv'n eller datorn. Ibland får barntiden ta lite stryk men för det mesta hänger de med på ett hörn. Håller spik, håller "koll" eller i nödfall sitter bredvid och lånar mobilen eller datorn en stund. Ikväll har projektet varit garderoberna i hallen. Äntligen garderober säger jag bara.. Två garderober i hela huset har gjort att samtliga av familjens kläder befunnit sig i vardagsrummet i vårt gamla barskåp och leksaksskåpet.. Funkat sådär bra..
men nu jeklars! Tre meter garderob från golv till tak i hallen kommer rymma rubbet!
men det är lite fix som sagt.. M har en del att fixa i helgen för min del blir det tredje jobbhelgen på raken. Nästa helg är HELIG säger jag bara.. Men imorgon kommer M tidigt och vi ska hitta på något riktigt kul! Hmm.. Får se vad bara :)) tips mottages tacksamt!
0 kommentarer