jobba kväll

har ju sina klara nackdelar. Vända på dygnet till exempel är en av dem. Kvällar där man slutar 21-22 blir det lätt att man behöver varva ner innan man trillar i säng. Bara att det finns inte direkt tid. Så klockan tolv är det absolut lätt att vara vaken till.
Har haft lite småtrixxigt att somna de senaste kvällarna. Vänt och vridit och inte alls känt mig trött. Imorgon är det dags att jobba 8-14.30 på Enis och 15-19 på Gåsen. Ja jag vet.. men är man arbetsmyra med barnpassning så gäller det att passa på att ta de tider man kan..
Jo så imorse var fru Schön uppe i ottan och valsade. Har hittills målat vas (!) och planerat Vincents alldeles nypåkomna kalajs. Fick frågan om när kaljset skulle ske i fredags och i mitt huvud fanns inget kaljs. Flisan är ju inte glad över uppmärksamheten på kalas så Vincents kalas hade raderat sig själv i mitt huvud.
Men Vincent är ju inte Flisan. Han fullkomligt älskar ju uppmärksamhet och kalas.. KLART att han ska ha. Så nu är det riggat och planerat och maken invigd i planerna. Har skickat ett detaljerat mail om vad som måste göras och handlas inför kalaset som går av stapeln den 14e kl 16.
Spännande! Hoppas alla kan komma. Har bjudit syster också. Får se om hon kommer. Det gör lite ont att tänka på det så det gör vi inte.
Nix behövs här mer kaffe!
0 kommentarer