Idag går jag och småler

för mig själv. Och tänker på allt kul som ska hända nästa vecka. En så härlig vecka vi har framför oss med så mycket roligt planerat. Idag blev det som vanligt sväng till tomten. M hade ju fortfarande inte sett grunden, förutom på bild, och var vild med att se hur det såg ut i verkligheten. Tog en bra stund innan vi kom iväg. Flisan hade inte en av sina allra bästa dagar och var ganska mot det mesta. Inte åka, inte ha thermobyxor, inte äta på restaurang, inte stänga jackan, inte borsta håret, inte klippa sig hos frissan vi bokat idag.. Till slut blev jag nästan riktigt arg på henne. Så trist när man planerat en massa kul och så surar hon genomgående. Grrr..
Sen blev det bra. Flisan förstod och vi kunde åka iväg.
Stod länge länge och pratade med nya grannarna som verkligen är kanontrevliga. Var högst uppe på jordhögarna och försökte föreställa oss hur utsikten kommer att bli från ovanvåningen i framtiden. Det var spännande för oss alla tre!
Efter hustitten blev det lunch på Mobilia och såklart lite mellisshopping på Malmborgs inför veckan
Nu har vi landat hemma. Flisan myser med Vincent i vardagsrummet. Söndagsgrytan puttrar och snart är det dags att stryka lite kläder, måla Flisans naglar och tjejbada vilket vi gör varje söndag.
Lite lagom söndagsfeeling alltså!

Flisan hade hur kul som helst när hon sprang omkring på tomten! Surgruffigheten var som bortblåst. Kanske behövde hon bara komma ut..
 
 
Den här damen skojar man inte med..
 
 
Kallt.. och thermobyxorna var på!
 
 
Utsikt från vår takkupa på baksidan av huset mot trädgården
 
 
Utsikt från gavelfönstret från "andra våningen"
 
 
 
takkupan..
 
 
kort taget från trädgården
 
 
 
 
Kan inget annat än älska vår lilla damm
 
 
utsikt från andra gavelfönstret
 
0 kommentarer