Ensamt..?

Trodde nog att det skulle bli lite ensamt här ute på Limhamn. Inga kändisar i närheten och ingen att bara sms'a och fråga om en kaffe eller promenad..
Fast det verkar inte bli så!
Igår råkade jag och barnen på en granne i trappen. En granne som visade sig vara hur trevlig som helst efter några koppar kaffe och kärleksmumsar vid köksbordet. Grannen var helt lyrisk över att en ny barnfamilj tillfälligt flyttat in eftersom grannen bredvid henne har barn i precis samma ålder som våra två. Granne ett umgicks en hel del med granne två och tyckte absolut att vi måste sammanföras snart. I tisdags kom finaste Josefinen på spontanbesök. En arbetskollega och ny vän på mitt "nya arbete". Josefinen bor mitt över gården och råkar vara vän med.. vår granne precis bredvid! (granne tre!)
Så ikväll blev det en helt ljuvlig långpromenad med "Jo-Fin", som Vincent säger, långt ut i småbåtshamnen och sedan en promenad bort till Sibbarp i kvällstindret.
Så härligt! Och vilken dag det blev.. Hade nästan det på känn..
Nu är strax kycklingen färdig och det är dags för lördagsmys i soffan. Har en del att prata om med maken.. Jag och "Jo-Fin" hittade nämligen världens finaste staket fin finvillakvarteret här bredvid. Hoppas att du som läser också har en skön kväll!
0 kommentarer