Duktiga Flisan!

Tog sin medicin ikväll mutad med en zoo efter varje liten klunk. Väntade med bävan och lite spänning på biverkningarna som kunde bli speedo eller trötthet. Märkte ingenting!
Kanske lite fnissigare än vanligt men det kan också bero på att hon verkligen gillar att ha fått vattenkoppor. Visar så stolt upp alla nya och känner sig nog ganska mycket äldre än Vincent just nu! Tur att hon fick först..
Har lusläst nätet om koppinfo och fått några bra tips som vi ska försöka följa till punkt och pricka. Bada kopporna och tvåla in ordentligt för att förhindra att bakterier kommer in när hon kliar sig. Puffa in henne i vad som mest kan liknas vid hårskum.. en "skum" (hahaaa jag ÄR för rolig..) medicin som ska puffas på överallt där det finns koppor.
Flisan tittade förskräckt på flaskan när jag började puffa ut skummet. Såg ut som att hon vilket ögonblick som helst skulle lägga benen på ryggen och kuta iväg. Så jag kom på att hon måste ju bli torr efter varje smörjning och hoppa och flaxa som en fåget.
Eh.. ja just det.. det var kul!
Jisses som hon studsade runt och flaxade.. skrattade så hon tjöt. Sen däckade hon ganska bra i sängen innan jag läste den obligatoriska godnattsagan.
Har daltat ganska ordentligt med Flisan idag och jag tror att det är därför också som hon njuter som hon gör av kopporna. Hon har ingen aptit och får all sin favoritmat. Dessutom så fick hon (håll i hatten) äta fyra bitar zoo-godis i badkaret om hon var duktig och lät mig tvåla in henne noga. Det fick jag och i ärlighetens namn tyckte hon ju inte alls att det var speciellt plågsamt. Myspys med mamma i badrummet utan Vincent.. kan det bli bättre?
Ikväll känner jag hur min nos och hals tjockar på. Skönt tänker jag för då är jag frisk till helgen. Och denna helgen längtar jag verkligen efter! Inget jobb för första gången på tre veckor för någon av oss. Bara avkoppling och mys med familjen. Håll nu tummarna att kopporna lugnar ner sig bara.

0 kommentarer