Duktiga, duktiga ungar!

Vincent klarade sig briljant och hade uppnått en vikt av 11,120 kg och en längd på 81,5 cm. Vid samma ålder (har kikat i Flisans bok) vägde Flisan 10,200 och var 80 cm lång.
Vincent följer sin kurva finfint och var helt tokexalterad över att få göra alla övningarna idag. När han skulle peka ut sina kroppsdelar slängde han handen på rätt ställe så att doktorn började fnissa till slut och kallade på sin kollega så att hon också skulle komma och titta. Han var SÅ duktig och så fruktansvärt angelägen om att fixa ALLT de bad om på kortast möjliga tid :))
Flisan var supersyrran och hjälpte till så mycket hon bara kunde. Även hon fick en massa beröm!
Kul att man har så duktiga barn. När Vincent skulle visa att han kunde rita ritade han fint och koncentrerat sitt bludder med kritorna. Sen tittade han stolt upp på oss som tittade och sa "mask!"
Vi har läst böckerna om "Tokiga brokiga" (älskar de böckerna!) ganska mycket de senaste dagarna och Vincent älskar masken i boken. I förmiddags när vi badade satt han hur nöjd som helst och ritade maskar med sina badkritor hur länge som helst.
Något annat som Vincent gillar är att titta på sig själv, Annie och Vera på filmen jag lade ut från öppnis igår. Jag överdriver inte om han såg filmen 15 gånger igår. Så fort vi försökte säga; "nu är det sista gången" grät han hjärtskärande och vi satte igång den igen.
Han är så lycklig när han ser Vera att han riktigt sitter och hoppar på stolen och ropar "Vera, Veera" när Annie kommer i bild blir han helt vild.. "beebis Annie napp!!"
Sötmums!
Nix nu är det strax sovdags känns det som. Tjejkvällen i Kävlinge blev inställd ikväll eftersom en sparris fått vattenkoppor. Har istället varit ute med sötaste Josefine ikväll och halvsprungit hela ön runt med hennes hund. Wow så härligt det var!! Kommer definitivt bli många sådana rundor framöver :) Styrketräningen klarade jag av i eftermiddags när jag bar tvätten upp och ner för trapporna med en ettochetthalvtåring i famnen och en motvillig halvsovande fyraåring på släp.
Trodde nog att det skulle kännas joxxigt med tvättstuga men det är faktiskt ganska skönt! All tvätt undan och in på en gång och inget småduttande och tvättande varje dag. Mina stackars barn får nu använda de kläder som inte har fläckar hela TVÅ dagar numera. Stackare.. näst intill vanvård..
Nixpix nu är det sovdags men först några bilder:
 
otroligt vacker väg mellan Svedala och Västra Ingelstad idag. Men oj vad snöig.. körde i trettio..
 
 
och såhär ser grunden ut nu!
 
 
Blev några mindre bra bilder för jag snackade för mycket med gubbarna som gör grunden. Plötslig vad det tvättid och jag var tvungen att köra hem fort som attans..
 
 
Pumpa är dagens Vincentord
 
 
busigare och gladare barn får man leta efter
 
 
som åt tre bitar ischoklad idag till efterrätt för att han varit så duktig..
 
 
 
1 kommentar
Lina, Lilly & Leo

Gud såååå duktig Vincent är som sätter ihop TRE ord!! "Beebis Annie napp" Wow jag som trodde Leo var duktig;;))Nu måste vi träffas så att han kan briljera lite till......

Svar: Vincent är nog lite smått in löv med Annie och bebisar i allmänhet tror jag. Tja och nappar är ju fortfarande en het grej för honom så en film med två av hans favvissaker plus Vera som han "känner".. Kan ju inte bli bättre ;) Tror det var därför han fick till det för treordsmeningarna haglar inte här hemma :) *fniss* Man han är duktig ändå min lille snuffepuffe. Ska bli så mysigt att ses snart *kraam*
Cicci