dagens projekt..

Att köpa nya kuddar! Ett liitet itsy bitsy problem uppstod igårkväll när vi skulle bädda. Det första var kanske att vi tookglömt att vi behövde sängkläder.. men det ordnade sig då vi tittade i skåpen och hittade en hel uppsättning av lyxiga kemtvättade hotellsängkläder. Och täckena.. åååå vilka hotellsängsduntäcken!!
Men.. nu komemr menet.. Det fanns bara två små knöliga kuddar. Flisan somnade ju första och när hon somnat kunde jag smyga loss kudden under hennes huvud och sno åt mig den själv. Tyvärr så höll det ju inte hela natten och vid tre vaknade hon och deklarerade högt och tydligt att hon inte hade någon kudde. Så vi fick dela.. det gick.. SÅDÄR..
Så kuddar måste vi hämta idag och köra en sväng till Schulgards och hämta klädhängare. Tja och sedan är det fyraårskontroll för Flisan i Svedala (ni vet.. hon totalvägrade ju att samarbeta på den förra och fick en ny tid..) tja och sen har vi ju toktomt i kylen..
Hmm.. den här lugna ta det lugnt hemmadagen kommer nog att bli ganska full den också tror jag ;)
Men en sak är säker en liten runda på lekplatsen med Flisan ska vi nog hinna med också för det har hon prata om i ett helt halvår!
 
Vincent visar upp sovrummet som fått sig en ommöblering. Visst blev det bra?!
 
 
Se så glada barnen är över sina nya pennor som Flisan och jag var och handlade i Malmös älsta leksaksaffär igårkväll.Skulle bara ha papper.. men kom därifrån med en hel kasse.. Undrar hur det gick till..
 
0 kommentarer