Kanske inte så bra som jag trodde

att ta bloggpaus när man har en ofantlig mängd känslor som inte vill något hellre än att poppa ut just nu.
Jag är ok.. Eller vi är ok efter en helg som jag aldrig mer vill uppleva i hela mitt liv. Men nu står jag upp igen och vardagen kan så smått återvända. Idag blev kanske inte så konstigt en dag hemma. Fästisarna hade magsjuka och med tanke på resan som trots allt blir av till helgen vågade jag inte chansa. Men det tog emot det hade varit skönt med sällskap. Flisan, Vinceprinsen och jag tog vara på dagen och bakade en gigantisk stor sats kanellängder. Vincent var arg på degen, han var arg på det mesta och synd är det om honom nu för Jisses vilka mängder av vattenkoppor han har! I förmiddags fick han någon form av spel, likaså ikväll, och bara blev hysterisk. han gallskrek och drog i huden och i kläderna han hade på sig. När ilskan lagt sig var han så ledsen att han bara grät och grät och vägrade lämna famnen. Smärtsamt att se honom så.. Det gör ont att inte kunna göra mer!
Imorgon ska ha få hela dosen medicin. Har bara gett på natten innan men jag tror att han verkligen behöver hela nu. Tycker det känns obehagligt att han blir så påverkad av den. Känns som att jag drogar honom på något konstigt vis. I helgen blev han så tokig på vattenkopporna att han grät tills han fick näsblod. Även då var han näst intill hysterisk.
Men imorgon vänder det nog. Det bör det göra iallafall efter såhär lång tid.. Hoppas jag..
Imorgon blir det förskola för Flisan. Vi med pricksjukan får hämta utanför och ringa innan så att hon är färdigklädd och klar när vi kommer. Hon är redo.. Längtar iallafall massor till förskolan imorgon och har gjort sig fin med beställda flätor i hela håret och finaste smyckena framtagna. Imorgon blir det nog lite pyssel också efter kvällsrundan till Panduro ikväll. Efter det får vi se vad vi hittar på. Känns lite elakt att ge sig ut med Vinceprinsen och smitta ner halva Malmö..
Känns skönt att ha skrivit igen idag. Sorry att ni får leva med halva sanningen men ibland måste man få ha saker för sig själv..
Hörs imorrn!
0 kommentarer