Fantastiska Malmö

Vilken kommun vi bor i! Tur att vi inte flyttar så långt så att vi inte kan utnyttja det fantastiska barnkulturlivet här. Pratade en kort stund med den prevliga bibliotekarien som nog kärade ner sig lite i Vincent under sagostunden. Hon berättade att de fått en ny chef nu och att det var så mycket på gång både på biblioteket och runt om i stan. Nytt program för barn och nytt akvarium skulle byggas. Även hemsidan för förskolelitteratur hade fått en ny look och jag ser verkligen fram emot att få uppleva den tillsammans med Flisan. Härligt!
Idag blev det som sagt sagostund på Biblioteket. Vincent var.. LYRISK! Hans ögon tindrade och han satt med halvgapande mun och viskade "woaw"..
Ljuvligt var det och ljuvligt att se barnen ha så roligt! Det behövde vi efter all snuva. Här kommer några bilder från utflykten. Nu ska här lagas lunch och läggas Vincent. Flisan och jag ska pyssla vidare med våra pärlor under tiden V sover. Var på Panduro Hobby och tjejhandlade igår och köpte lyxiga småburkar med färger och klarlack.
Ska bli riktigt roligt!
Ikväll blir det lite oväntat jobb. Är uppe i att jobba 50% nu för er som undrar och det fungerar mycket bra för oss alla fyra!
 
magiskt mysigt inne i sagogrottan säger Vincent..
 
 
 
 
älskade båtarna
 
 
och molnkuddar
 
 
man får hjälpa sin lillebror lite
 
 
Men Vincent får man verkligen stå på kuddarna..? Tydligen..
 
 
och får man själv hjälp så hjälper man gärna andra
 
 
Upp igen! Men vad sa vi om att stå på kuddarna?
 
 
Ooooooj.. precis.. men det gick bra! Landade mjukt och fint på kudden igen.. denna gången ;)
 
0 kommentarer