Att ta sig ut

Vaknade i morse och fick ett stort leende från Vinceprinsen som gosade ner sig på syrrans kudde och glatt konstaterade att det just var "Flisans kudde". Världen var tung även idag och jag fick känslan av att det jag mest av allt kände för var att bara ligga kvar, dra täcket över huvudet och låtsas som att ingenting förutom just vi fanns i världen.
Gjorde faktiskt just det för en timma.. tog mig tid att bara läsa bok för Vincent i sängen innan vi masade upp och gjorde pannkaksfrukost med vispad grädde..(!)
Ville inte men tog mig ändå iväg vid lunch. Känns rent idiotiskt att bara sitta hemma just nu fast det är just det jag helst av allt vill. Spanade in kopporna.. såg BRA ut! Intorkade och fina även om de säkert kliar fortfarande är jag ganska säker på att vi är smittfria. Sparkade därför mig själv i rumpan, tog en kaffe och snoffade upp mig själv tll näst intill oigenkännlighet. Kändes nästan som en annan person när jag tittade mig i spegeln innan vi stegade ut genom dörren.
Blev jättebra.. kändes så rätt så rätt när jag väl kom iväg. Barnen skrattade, jag skrattade och vi fick verkligen en riktigt härlig dag alla tre! Flisan fick faktiskt beröm av en tant när vi var inne på Coop och handlade. Hon satt i vagnen och ropade på mig  "sötaste , underbara goaste mamma" sade hon och log.. "sötaste, underbara, goaste ungen vad är det svarade jag spontant"
Tanten blev alldeles paff och berömde Flisan tills hon gömde sig i overallen. Jag blev röd om kinderna och lycklig.. tack tanten det berömmet behövde vi!
 
Nyttiga dagen fortsatte med näringsriktig burgare! Vincent premiäråt din alldeles själv (ja och en bit av syrrans som vanligt..)
 
 
ballongerna var succé.. vissa av de andra kunderna vi mötte fick sig också en ballongsmäll..

 
 
Finste ungarna...
 
 
Vincent ratade min hand idag och ville gå ensam med Flisan.. så de gjorde köpcentret idag
med mig som svans
 
 
0 kommentarer