Torsdag

Blev ytterligare en fin dag idag. Sol på förmiddagen och faktiskt.. bad!
Flisan som verkade lite trumpen efter all uppmärksamhet på Vincent som inte äter och har ont av sina blåsor fick sin mamma helt på solokvist under eftermiddagen. En lång promenad med massor av flickprat, glass på torget och över en timmes lek på den fina båtlekplatsen i Puerto de la Cruz hamn. Vi trivdes.. och kramades massor..
Precis när vi köpt godis i en liten butik på de mysiga smågatorna ringde M och berättade att han och V sovit klart. Flisan och jag fick brått att hinna ner till tivolit i hamnen för att bli upphämtade av den fina bilden vi hyrt. Bilen som Flisan döpt till Brunikus :)
Vi körde högt upp i bergen till Garanchico, en liten mysig by. Utsikten på vägen var bara underbar..
På vägen hem somnade Flisan och vaknade lagom till vi kom till köttbutiken på vägen hem. Jag handlade och barnen och M köpte sen kvällsfika. Väl hemma tornade molnen upp sig. Undrar vad som ska hända.. något är på väg in.. Har försökt lägga upp bilder men lyckas inte får se om detta inlägget kanske kommer imorgon istället om internet fortsätter att strula. Tog även några bilder på oss just nu som ligger sist. Flisan håller på med barnens tidiga julklapp. En finfin bilmatta som vi hoppas kan bli poppis här i leksakstomma lägenheten..
0 kommentarer